A Lakásvadászok első trófeagyűjteménye
2014.11.02. 16:00 I fokvarid

A Lakásvadászok első trófeagyűjteménye

A meghirdetett játékunkra sok érdekes találat érkezett. Összeállítottunk egy kis válogatást nektek a legjobb ingatlanokból. Fontos megjegyezni, hogy a vadászat következő köre most indul novemberben. Az értékes nyereményekért cserébe továbbra is várjuk az érdekes, meseszép, vagy nagyon extrém lakásokat a Lakásvadász oldalunkon!

1. A nagyatádi faház

Egyik játékosunk ezt a fantasztikus faházat találta a hirdetéseink között. A 186 négyzetméteres faház 3 szobás és hatalmas kerttel rendelkezik. Ez az otthont Skandinávia rajongó olvasóinknak ajánljuk. Köszi a találatért Sherlock!
Irányár: 46 millió forint

Még több képért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

lakasvadász6.JPG

2. Lélegzet elállító panoráma

Ki gondolná, hogy Budapest bizonyos otthonokból pont úgy fest, mint Középfölde egyik varázslatos szeglete? Ezt az ingatlant a II. kerületi Turul utcában találta olvasónk, Gina. 360 négyzetméteres és 6 szobás ha a méreteit nézzük és nem a kilátást.
Irányár: 299 millió forint

Még több képért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

lakasvadasz1.jpg

3. Klasszikus vidéki hangulat

Nagy népszerűségnek örvend a vidéki romantika. Sokan megunták a város állandó mozgását, és életüket könnyen el tudják képzelni igazi falusi miliőben. Únyon a Templom utcában eladó ez a 160 négyzetméteres, 4 szobás békés otthon. A jó levegő garantált! Köszi a találatért Kata!
Irányár: 26,9 millió forint

Még több képért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

lakasvadasz3.jpg4. Királyi villa Budán

Pompás kastélyszerű luxus villa a következő találat. Budán a II. kerületben a Dés utcában van ez az 500 négyzetméteres 6 szobás modern palota. Eleganciáját csak energiatakarékossága múlja felül, ugyanis geotermikus hűtési és fűtési rendszerrel van beépítve. Köszi a találatot Geri!
Irányár: 179 millió forint

Még több képért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

lakasvadász7.jpg

 5. Vissza a múltba!

Eladó egy 18. századi műemlék jellegű parasztház Ipolydamásdon. A meseszép környezettel rendelkező ingatlan 74 négyzetméter alapterű, 2 szobával rendelkezik. A ház hangulatát külön érdekessé teszi, a ritka ónémet bútorok és az egyéb múzeumi értékű berendezési tárgyak. Köszi a találatért Kata!

Még több képért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

lakasvadasz4.jpg

 Ezek voltak Lakásvadász játékunk első fordulójának legjobbjai. Mindegyik otthon egyben lenyűgöző és érdekes megoldásokban gazdag. A játékunk természetesen nem ért véget, még vissza van két forduló. Ha érdekes ingatlanra akadsz nevezd be hozzánk, és automatikusan bekerülsz a havi sorsolásba, ahol értékes nyereményeket nyerhetsz.

További információk és nevezési lehetőség a Lakásvadász hivatalos oldalán!

Címkék: budapest nyeremény legjobb lakasvadasz vidéki romantika