Disney-mesepalota Budapesten
2014.10.28. 07:55 I Buda Gergely

Disney-mesepalota Budapesten

Disney-rajzfilmbe illő palotát találtunk a II. kerületben Budapesten. Ha a Szépség és Szörnyeteget forgatnák fővárosunkban, ez az épület joggal pályázhatna helyszínnek. Tornyok, bástyák, kanyargós, romantikus és reneszánsz jegyeket viselő lépcsők, vadregényes kert, egyedi, robusztus bútorok. Mi más kellhet még egy itthoni mesevilághoz?  

A rózsadombi Szemlőhegyen várja új gazdáját ez a 829 négyzetméteres exkluzív luxusingatlan. Akár egy család számára, akár irodaként, akár diplomáciai rezidenciaként is tökéletes lehet. Összesen 25 szobával rendelkezik, tehát hely bőven van minden porontynak, rokonnak, pereputtynak. Négy autónyi garázshely, őrhelyiség és hátul még egy felújítandó medence. Hatmillió forint.

Megérkezvén otthonunkba, vár minket az impozáns látvány és a három garázsbejárat, ahová behajthatunk kisebb-nagyobb verdánkkal. Persze, ha taxival vagy sofőrszolgálattal érkezünk, választhatjuk a cirádás kovácsolt vasból készült kaput, majd beléphetünk a romantikus kertbe.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

mesepalota elölnézet.png

 

Ehhez a gyönyörű kerthez vagy nagy természetkedvelőnek, gyomlálóművésznek kell lennünk vagy mindenképpen fel kell bérelnünk egy professzionális kertészt, ha nem kettőt. A ház hangulatát és stílusát nagyban meghatározza a vadregényes növényzet, azonban karbantartása és ízléses megjelenése elengedhetetlen, ha nem akarunk beégni magas rangú vendégeink előtt. 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

mesepalota kert jó.png

 

 A fárasztó munkából hazaérévén lefürödhetünk és megmoshatjuk arcunkat ebben a pazar fürdőszobában. Mind a gravírozott üvegek mintázata, mind a mozaikcsempék és az ovális tükrök garantálják, hogy mindig egy elvarázsolt világban érezzük magunkat. Ahol csillogás, kényelem és szépség vesz minket körülés nem kell törődnünk a külvilág, a hétköznapi utca emberének gondjaival. És mehetünk is a fogadásra, valamelyik szomszéd utcába.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

mesepalota fürdő jó.png

 

Miután jót ettünk-ittunk, táncoltunk, bratyiztunk és mulattunk a rongyrázó összejövetelen, fáradt testünk megpihenhet a szolid kis hálószobánkban. Arcunkról lemoshatjuk a festéket a cuki kis fésülködőasztalunknál, szépen levehetjük nyakékünket, függőinket és gyűrűinket, majd feltehetjük az éjszakai pakolást. Órát nem kell beállítanunk, reggel kávéval ébreszt a személyzet.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

mesepalota hálószoba jó.png

 

Tudtad, hogy Lakásvadász játékunkon egy szuper kávéfőzőt és extra fűkaszát is nyerhetsz?