Pécs három legszebb eladó háza
2014.10.20. 12:21 I Buda Gergely

Pécs három legszebb eladó háza

A magyar Mediterráneum fővárosában nem egy szuper ingatlan kerül kalapács alá a közeljövőben. Ha valaki hosszabb távra tervez, most lehet válogatni. Kertek, teraszok, panoráma...ki ne élne szívesen egy ilyen házban. Extravagáns, egyedi és talán már kissé furcsa (pozitív értelemben) házakat mutatunk be Pécsen.

 

Kuriózum: Az Erőd

Kimondottan egyedi stílusban épült ez a ház Pécsett, a Mecsek lábánál az Oldal dűlőn. Gyönyörű panoráma, medence, garázs. Az erőd stílus mellé díszkert, robusztus bútorok, könyvtárszoba és 490 négyzetméter is társul. Nem beszélve a fa kilátóról: madáretetőként vagy a gyerekeknek bungiként is tök jó lehet. A telek 2880 négyzetméter, az irányár elég borsos, 399 millió.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra! 

pécs erőd.jpg

 

 

Bazilika a teraszról

A Pécsi belvárostól nem messze, de már csendes környezetben saját díszkerttel, terasszal, szaunával az Akó dűlőn szintén eladó egy elég vagány ház. Egy jó villányi vörössel a kezünkben elnyúlhatunk a pamlagon és élvezhetjük a Székesegyház tornyainak panorámáját. tágas, nagy terek, hét szoba vár ránk a 307 négyzetméteres házban. Az előző ajánlathoz képest jóval olcsóbb, ám még így sem átlagos pénztárcához mérik a 165 milliós ajánlatot.  

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra! 

pécs lila.jpg

 

Letisztult stílus

Három pécsi ajánlatunk közül ez a ház a legmodernebb, esetenként már "minimál" stílusban sugallja az elegancia és minőség egyvelegét. Ahogy kell, terasz itt is van, hiszen a mediterrán életérzéshez az elengedhetetlen. Emellett borospince, duplagarázs és szintén hatalmas kert. 310 négyzetméter, 6 szoba és  159 millió forint, amit tudni érdemes még. 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra! 

pécs steril.jpg

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!