Mit kapunk ma tízmillióból? - Praktikus elosztású kis egyszobások a pesti belváros közelében
2014.09.15. 12:18 I Buda Gergely

Mit kapunk ma tízmillióból? - Praktikus elosztású kis egyszobások a pesti belváros közelében

Ha már összegyűjtöttünk annyi pénzt, hogy saját ingatlanba ruházzunk be - ezzel is egzisztenciát teremtve magunknak -, de nem futja nagyobb lakásra, házra, akkor érdemes a kis egyszobások között nézelődnünk. Kezdetnek mindenképpen jó egy ilyen kis lakás, hogy saját életterünket kialakítsuk. Majd - idővel - jöhet egy nagyobb és még nagyobb. Addig is a praktikus elosztású egyszobás lakások között segítünk a keresgélésben, természetesen 10 millió forint alatt. Na, és - persze - közel a budapesti belvároshoz, hogy közel legyen a pezsgő élet.

Egyszerűen nagyszerű

Első praktikus modellünk egy klasszikus darab. Belépve azonnal a közös térbe érkezünk, nagy valószínűséggel a hálószobába. A konyha is egy légtérben van a lakás nagy részével, vagyis amerikai típusú. Nagy előnye, azonban, hogy a fürdő mellett egy szuperpraktikus tároló, alias gardrób található és saját kis erkélyszerű gangrészlettel rendelkezik a lakás. A további képeken izgalmas könyvespolc-kompozíciót láthatunk, ami további gyakorlatias kérdésekre adhat választ frissen költözőknek. A VIII. kerületi Kőris utcában 9,5 millió forintot kérnek ezért a kis 36 négyzetméteres lakásért.

 További képekért és az adatlapért kattints a képre!

milkó kőris jó.png

Galéria, a praktikum netovábbja

Belépéskor nem a hálószoba, hanem a konyha/étkező vár minket, ez egy fokkal talán jobb. Sajnos a fürdőbe vezető úton is át kell gyalogolni a konyhán, de ez már-már megszokott, nem vészes. Ami viszont mindenképpen sokat dob a lakáson, az a galéria a szobában. Így azért mégis csak lehet olyan érzésünk, hogy van egy külön kis nappali/dolgozószoba/szalon és egy saját kis intimebb tér, a kis nyikorgó matracunk. Ezzel máris tágasabbnak hat ez a kis 40 négyzetméter. A VII. kerületi, Szövetség utcai otthonkára a licit 8,5 millióról indul. 

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

milkó szövetség jó.png

Végre van előszobánk is

Ennek a Huszár utcai (Hétker) lakásnak az előzőekhez képest vett nagy előnye, hogy itt már van előszoba is, hogy ne egyből a bent zajló élet közepébe lépjen be az érkező. Innen nyílik külön a szoba illetve a konyha, onnan a fürdő. Tehát nem kell egy légtérben aludnunk anyagcsere folyamatunk kezdeti és lezáró helyszíneivel. 33 négyzetméteres kis kecó 9,9 milliós irányárral a Rózsák tere tőszomszédságában.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

milkó huszár jó.png

 

Szabad út minden irányba

Nos, itt nem kell átgyalogolnunk senkin, ha éppen főzni vagy mosakodni szeretnénk. Az előtérből külön nyílik mindhárom helyiség, sőt, egy kis kamrát is rendelkezésünkre bocsát a lakás házi szelleme. Emellett mindkét oldalon ablakok garantálják, hogy ne süllyedjünk mély depresszióba. A IX. kerületi Vágóhíd utcában 7,5 millió az ára ennek a 30 négyzetméteres egyszobásnak.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

milkó vágóhíd jó.png


És a fekete bárány

Bár ez a lakás nem egyszobás, lévén 66 négyzetméter, de muszáj volt a tízmilliós ajánlatok között megemlíteni. Az önkormányzati lakásnak csupán 7 millió az ára, és leginkább 1,5 szobásra cserélnék. Persze, ilyen ajánlat mellett mindenképpen számítsunk arra, hogy felújításokat kell végeznünk, de még így is beleférhetünk a tízmilliós keretbe. Végül, pedig, lesz egy saját ízlésünk szerint felújított lakásunk két kisebb és egy nagyobb szobával. Mivel minden helyiségnek külön bejárata van, akár többen is költözhetünk az Üllői út IX. kerületi oldalára.  

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

milkó üllői út jó.png

Címkék: lakás olcsó eladó garzon