Mire elég a lottónyeremény 2 milliárdja?
Hűvösvölgyi luxusvillára, a hőgyészi kastélyszállóra esetleg 900 db családi házra
2014.07.21. 14:47 I otthonterkep

Mire elég a lottónyeremény 2 milliárdja?

A hétvégén egy szerencse fia megnyerte a március óta halmozódó lottónyereményt, a több mint 2 milliárd forintot.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy ez a magyar ember számára szinte felfoghatatlan sok "0" a 2-es mögött mire lehet elegendő a magyar ingatlankínálati piacon.

Fogtuk magunkat, felcsaptuk az Otthontérképet és eljátszottunk a gondolattal (gondolom, nem egyedüliként az országban), mi lenne ha lenne 2 milliárd forintunk, mire lenne érdemes elkölteni, befektetni.

Az első ötlet természetesen a luxusingatlanok. Meglepő, milyen könnyen el lehet költeni 2 milliárdot.

A legdrágább lakóingatlan az Otthontérképen az 1,8 milliárdos hűvösvölgyi 2200 nm-es luxusvilla, ami mellé még vehetünk például 2 db százmilliós kis házikót is:

Panoráma a hűvösvölgyi luxusvilla teraszáról - megér 1,8 milliárdot?

 

Azonban számomra szimpatikusabb vételnek tűnik a hőgyészi luxus kastélyszálló "mindössze" 1,3 milliárdért, mert így mellé még betehetjük a kosárba egy budai (Erdőalja út) luxus villát potom félmilliárdért.

 

Az évek óta árult hőgyészi luxus kastélyszálló "mindössze" 1,3 milliárdért

Az Erdőalja úti palota saját játszókerttel

 

Viszont ha nem fényűzésre akarjuk költeni a halom pénzünket, akkor például adhatunk közel ezer családnak fedelet a fejük fölé, és megvehetjük a piacról a körülbelül 900 db 1 és 5 millió forint közötti 60-80 nm-es családi házat, vagy esetleg 800 kisebb városi lakást hasonló árkategóriában.  

A legolcsóbb eladó családi házak az országban

 

Te nem ezekre az ingatlanokra költenéd a kétmilliárdot? Játssz el te is a gondolattal és böngészgess kedvedre például a több mint 2500 db 100 milliónál értékesebb ingatlan között!

 

 

Címkék: ingatlan lottó luxus kastély buda villa eladó