Így kell jól meghirdetni a lakásod!
2014.05.28. 11:25 I otthonterkep

Így kell jól meghirdetni a lakásod!

A lakás ugyan "csak" 30 millióba kerül (vagyis nem egy luxusingatlan, amihez alapvetés kéne, hogy legyen a minőségi hirdetés és fotók), de a tulajdonosai igazán megtisztelték egyrészt az ingatlant, másrészt a potenciális vevőket és érdeklődőket azzal, hogy ilyen minőségű ajánlatot készítettek hozzá.


De miért jó ez a hirdetés?

- Informatív, jó minőségű, otthonos fotók (és itt nem csak a felbontás fontos, hanem a fények, a rend, stb. is)

- Részletes és hasznos leírás, mindenféle felesleges sallang nélkül

- Használható alaprajz (amin még a nap útja is ábrázolva van)

A zuglói társasházban lévő, eladásra kínált lakás 110 négyzetméteres és 30 millió forintba kerül, ami így a 272 ezer forintos négyzetméterárával alig haladja meg a környéki átlagot. Ez egy ilyen felújított lakás esetében kimondottan baráti árnak tekinthető.

Sok fontos küldetést fogalmaztunk meg magunknak, amikor elindítottuk az Otthontérképet. A lakáskeresés egy újfajta szemlélete, a hiteles és hasznos adatok közkincsé tétele mellett az egyik legfontosabb célunknak azt tartjuk, hogy segítsük az eladókat a minél esztétikusabb (így jobban értékesíthető) lakáshirdetések megalkotására.

...és ami még ettől is több

A lakás hirdetői nem csak az Otthontérképre töltötték fel az ingatlant, hanem egy saját honlapot is létrehoztak a lakás számára. (Ez persze már nem átlagos szint, csak profiknak ajánlott. A legtöbbek számára az eladó ingatlanuk Otthontérképre való ingyenes feltöltés bőven elegendő a sikeres értékesítéshez.:)

A lakás honlapján például választ kaphatunk több jogosan felmerülő kérdésünkre is.

- Miért akarják eladni a lakást? (Teljesen jogos kérdés minden esetben)
- Az eladó válasza: "Lehetőségünk nyílt arra, hogy pár utcányira egy kertes házba költözzünk."

- Milyenek a szomszédok? (Kit ne érdekelne erre a válasz, ha új lakásba költözik?)
- Az eladó válasza: "Ez egy kicsi,  jó lakóközösségű társasház. A közvetlen szomszédaink fiatalok és jobb szomszédokat nem is kívánhatnánk:)"

és így tovább.

És akkor jöjjenek azok a már jól beharangozott képek is.

Még több képért és a lakás adatlapjáért kattints a fotókra!

háló.JPG

fürdő_2.jpg

alaprajz.jpg

konyha_1.jpg

A hirdetést az Otthontérképre feltöltött adatlapok közül találomra választottuk, amivel elsősorban nem a lakás értékesítésének elősegítése a célunk, hanem az élő hirdetések között megtalálható, véleményünk szerint jó minőségű adatlapok bemutatása, amivel másokat is inspirálhatunk, amennyiben lakáseladásra szánják rá magukat.

Címkék: hirdetés adásvétel lakás minőség