Ezzel a színnel robbant karácsonykor az IKEA
home dekor
2016.10.13. 14:46 I Otthon

Ezzel a színnel robbant karácsonykor az IKEA

Igen, még csak október 13-a van, és még Halloween sincs, és máris elkezdték kipakolni az IKEÁ-ban az idei karácsonyi kínálatot. Mindenki kedvenc lakberendezési bibliája a saját web oldalán is közzétette, mire költhetjük a következő két hónapban a fizetésünket.

A svéd áruházlánc idén is rengeteg olyan dolgot kínál a karácsonyi szezonra, ami bár szezonális, és talán már van is otthon hasonló, de egyszerűen KELL, és kész. Ünnepi dekorációk, díszvilágítások, textíliák, főzés-étkezés és játékok témába sorolva az alábbiakat vehetjük meg már most:

  • műfenyőket mindenféle méretben,
  • csomagolópapírokat, ajándékcímkéket, díszkötözőket,
  • karácsonyfa díszeket,
  • világító LED füzéreket,
  • párnahuzatokat, papucsokat,
  • karácsonyi szalvétákat.

Összességében a piros-fehér, a szürke-fehér és a fekete-szürke-fehér színek uralják a svéd márka 2016-os karácsonyi kínálatát. Ahhoz, hogy az ünnepi hangulatot élvezhessük nem kell megvásárolni mindent azonnal, elég, ha a piros-fehér textilekből beszerzünk néhányat, és az asztali díszeket lecseréljük. A nappaliban a nyári takarókat is eltehetjük, jöhetnek a szürke-fehér pokrócok és műszőrme párnahuzatok.

Az ősz és a karácsonyi időszak a sütés-főzésről is szól, így természetesen minden IKEA-fannak kötelező beszereznie a fémdobozt, többféle méretben. Ez a házi gyömbéres kekszek és mézeskalács kekszek legmegfelelőbb helye. És a házba érkező vendégeket is jobb ezekből kínálni. A fémdobozok mellett több más termék is van, amibe azonnal beleszerettünk, az alábbi képeken a szezon szerintünk legjobb darabjai láthatók. A teljes kínálatot ide kattintva láthatja.

 Fotó: IKEA

A legszebb panorámás lakások

Kiadó budapesti garzonok jó áron

Kiadó lakást keresel? Nálunk megtalálod

 

 

Címkék: home dekor