Ezek az ország legextrább szálláshelyei!
2016.04.22. 16:48 I csorbazs

Ezek az ország legextrább szálláshelyei!

Az utazás mindig izgalommal tölti el az embert. Vajon milyen tájakra jutunk el, milyen emberekkel találkozunk majd? A kíváncsiságot csak fokozza, ha tudjuk, hogy egy igazán különleges szálláshelyen hajtjuk majd álomra fejünket. Az Otthontérkép mai adásában az ország legérdekesebb szállodáit mutatjuk meg! 

Az előző rész tartalmából

Az Otthontérkép előző adásában az első lakások kérdését jártuk körül. Fiatal felnőttként az ember jellemzően vágyik arra, hogy elkezdje önálló életét, kialakítsa a saját kis világát. Ez akkor válik igazi realitássá, amikor a szülői fészekből kirepülnek a "gyerekek" és saját vagy bérelt lakásba költöznek be.

Az, hogy ki melyik verzió mellett dönt, leginkább pénztárca kérdése. Vannak azonban kevésbé árérzékeny első lakást keresők is, jellemzően külföldiek, akik több millió forintot is hajlandóak kifizetni bérleti díjként. Mindezért cserébe egy kifejezetten frekventált helyen álló luxuslakást kapnak.

Ditróy Gergely, az Otthontérkép szakértője piaci szempontból vizsgálat a kérdést. Elmondása szerint a fiatalok azért preferálják a lakásbérlést, mivel eleinte sokkal bizonytalanabbak a jövő tekintetében, éppen ezért a bérlés nyújtotta rugalmasság lehetőséget nyújt arra, hogy az éppen aktuális igényeiket ki tudják szolgálni. Tény azonban, hogy a jelen helyzetben egy tudatosabb jövőképpel rendelkező fiatal felnőttnek előnyösebb lehet, ha a saját lakás megvásárlása mellett dönt.

Műsorunkból hasznos információkat tudhattatok meg az első lakásokról, sőt, még Peter Sramek énekes csepeli otthonába is bepillanthattatok. 

Megnéznéd a teljes adást? Kattints IDE!

A mai rész tartalmából

Az Otthontérkép mai adásában a különleges szálláshelyek kerülnek középpontba. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon mitől lesz extra egy szálláshely, hogy tudja kivívni magának ezt az elismerő jelzőt.

Jellemzően ezek az ingatlanok felszereltségükkel, elhelyezkedésükkel és izgalmas múltjukkal emelkednek ki a többi szálloda közül. Beláthatjuk, hogy nem mindennapi élmény egy éjszakát eltölteni II. Miklós orosz cár egykori szobájában vagy éppen egy olyan helyen, ami valaha gyógyszertárként üzemelt.

A mai részben különlegesnél különlegesebb szállásokra látogat el Tokár Tomi, felderítő útjára pedig Németh Dorottya, Laki Zsuzsi és párja Dietz Gusztav is elkíséri majd.

Kattints a videóra és nézd meg a rész előzetesét!

 

Szombaton (április 23.) 11.00-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

 

Íme néhány remek eladó szálláshely ez Otthontérképről! A részletekért kattints a fotóra!

További képekért kattints a fotóra!

balatonfured_elado_panzio.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

alcsutdoboz_elado_panzio.jpg 

További képekért kattints a fotóra!

ostffyasszonyfa_elado_kuria.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

egerszalok_elado_panzio.jpg

 

 

Címkék: tv2 műsor szálloda