Legyen az elsőd a második kerületben!
2018.02.11. 06:00 I MeNa

Legyen az elsőd a második kerületben!

Új vagy a lakáskeresésben? Ne csak az árat figyeld, hanem a kínálatot is. A végső választáskor sok tényező, pro és kontra érv versenyez egymással, de az ingatlan elhelyezkedése sok előnyt adhat.

Azzal nem mondunk újat, hogy a lakások ára nagyban függ attól, hogy a főváros melyik kerületében vagy kerületrészében van. A II. kerület soha sem volt olcsó. De nyugodtan mondhatjuk, hogy többet kínálnak az itteni lakások a külső kerületekhez képest.

A lakás berendezhetőségét illetően ennek belső tere is egy meghatározó tényező. Fontos a lakhely fizikai állapota, építésének jellegzetessége, felszereltsége és fekvése is. Ha egy nyugodt környezetre vágysz és nem akarsz a szomszédok zajára vagy a villamosok hangjára felébredni akkor Budán van a helyed!

Íme egy szép kilátást nyújtó lakás, amely Kuruclesen található. A 49 m2. nagyságú apartman jelenleg eladásra van bocsátva. Jó állapotban levő, tégla építésű két szobás lakás, amely akár 29,8 M Ft összegnek megfelelően is megvásárolható.

kuruclesi_lakas.jpg

Szépen felújított lakás Kuruclesen. Még több infóért kattints a képre!

Jó közlekedésű, és akár szép panorámát adó tégla lakást vagy panelt választani. Persze, ne a buszmegállóban lévő háztömbök közül válogassunk, nem lesz nyugodt az éjszakánk. Bár, vannak kivételek. Ilyen az alábbi,  két szobás lakás a Zsigmond téren. Nyugati fekvésű, jó állapotú, tégla építésű és egy kis erkéllyel is rendelkezik. A 60 m2-es alapterületért viszont elég magas árat, 39 millió forintot kérnek. 

zsigmond_teri_lakas.jpg

Még több infóért kattints a képre!

Első otthonnak tökéletesen megfelelnek az egy, másfél vagy két szobás lakások. A II. kerületben már közel 18 millió forintért is lehet kisebb lakást venni. De a minőségi lakóterekért legalább 24-26 milliót kell leszurkolni, mint például ezért a lakásért a nagyon jó közlekedéssel rendelkező Horvát utcában.

horvat_utcai_lakas.jpg

 Még több infóért kattints a képre!

A II. kerületben az egy, 1 és fél,  két szobás lakások már körülbelül 20 M és 60 M Ft között megvásárolhatók. Tehát figyelj a részletekre és kezdj okosan!

Címkék: kislakás garzon lakás eladó budai lakások eladó bel-budai lakás