Kinéztünk egy budai plazát, de megvették előlünk
2018.02.08. 06:00 I MeNa

Kinéztünk egy budai plazát, de megvették előlünk

Jó lett volna betenni a kosárba az óbudai EuroCenter bevásárlóközpontot, mert közép távon nagy üzlet lehet belőle a hegyvidéki környék izmos vásárlóereje miatt. Sajnos elvitte előlünk a WING Zrt. Kár.

A hazai piac egyik meghatározó fejlesztőjéhez, a WING Zrt.-hez került az EuroCenter Óbuda Üzletközpont, valamint Szombathelyen a Family Center bevásárlóközpont és a Praktiker barkácsáruház. Az ügyletet a Gazdasági Versenyhivatal 2018. januárban jóváhagyta, a tranzakciót a Sberbank Magyarország Zrt. finanszírozza.

Az EuroCenter tágabb körzetében több száz használt és új építésű lakás közül lehet válogatni, és sok igen jó ajánlattal találkozni. Ez a szépen felújított lakás a Szél utcában van, pár száz méterre az EuroCentertől.

obudai_lakas.jpg

Még több infóért kattints a képre!

A környező lakások értéke bizonyosan felfelé megy majd, ha az új tulajdonos elvégzi a beígért fejlesztéseket és bővítést. Kitűnő lokációjának és bérlői mixének köszönhetően az EuroCenter már most is közkedvelt a helyi közösség körében, a WING a tervezett beruházással a meglévő erősségeire alapozva fejlesztené tovább a bevásárlóközpontot, hogy még vonzóbb legyen a vásárlók és a bérlők számára. A cég hasonló szerepet vállalt a MOM Park esetében, ahol a tulajdonosi konzorcium tagjaként sikeresen működik közre a bevásárlóközpont felújításában és felpozícionálásában.

A mintegy 23 ezer négyzetméter alapterületű óbudai bevásárlóközpont 2000-ben nyitotta meg kapuit, azóta is különösen népszerű a környékbeli lakosság körében az épületben elérhető számos szolgáltatásnak és széles üzletkínálatnak, valamint a saját mozinak köszönhetően. Az új tulajdonos fejlesztésekkel és az üzemeltetés megújításával kíván új lendületet adni az üzletháznak.

A WING a hazai ingatlanpiac vezető szereplője, amely minden piaci területen aktív. Bevásárlóközpontok mellett irodákat, ipari parkokat, szállodákat és lakásokat is fejleszt. A kiskereskedelmi ingatlanok területén több mint tíz éves tapasztalattal bír. Első kiskereskedelmi fejlesztése az egri Agria Park 2007-ben nyílt meg, a budai XII. kerületben található Hegyvidék Bevásárlóközpont pedig 2012-es nyitása óta sikeresen működik. A MOM Park újjászületése is a cég munkájához kötődik, és bizonyíték arra, hogy egy meglévő üzletközpont átvételét és felújítást követően milyen szintű értékteremtő munkát tud a cég végezni.

Az EuroCenter Óbuda megvásárlása mellett a tranzakció része volt Szombathelyen a Family Center bevásárlóközpont és a Praktiker barkácsáruház megvétele. Az ügyletet a Gazdasági Versenyhivatal 2018. januárban jóváhagyta, a tranzakciót a Sberbank Magyarország Zrt. finanszírozza.

 

Címkék: bérleti díj bevásárlóközpont üzletközpont WING Zrt Family Center EuroCenter budai plaza