Ideje átfesteni a fűzöld falakat. Mutatjuk milyenre!
2018.02.03. 06:00 I Otthon

Ideje átfesteni a fűzöld falakat. Mutatjuk milyenre!

Volt idő, amikor mindenki, aki nem szerette a fehér falat, a klasszikus, egyszerű fűzöld színre festett legalább egyet az adott szobában, legyen az gyerekszoba, nappali vagy akár az előszoba. Ezt kellene most újragondolni.

Nincs semmi baj a klasszikus fűzöld falszínnel, egyszerűen csak az a tény, hogy amióta divattá vált, eltelt lassan tíz év. A függöny nélküli lakásokban, a belvárosban rengeteg ilyen színű fal köszön vissza, és mivel az ingatlanpiaci árak, az albérletárak és úgy általában minden a változásról és az ár-érték arány megtartásáról szól, így a lakberendezést is ideje górcső alá venni.

Sokan állnak úgy az életükhöz, hogy ha bármi van, eladják a lakást, most úgyis jó áron megveszik, magasak a négyzetméterárak. Csakhogy az Airbnb-nek köszönhetően a lakberendezési igények is kicsit másabbak lettek. Ma már nem elég kifesteni a lakást hófehérre és kész, szükséges átgondolni, hogyan szépítsük úgy, hogy otthonos és kellemes legyen ott lenni. 

Az alábbi belvárosi, eladó lakás pontosan ilyen, ahhoz, hogy jó áron el lehessen adni, a tapétacsíkot és a falak festését érdemes lenne újragondolni.

Kattintson a képre!

0_1_4.jpg

A falfestés a legegyszerűbb és legolcsóbb módja ennek. Aki nem szereti az egyszerű, pasztell színeket, válasszon az idei trendek közül: óceánkék, tengerészkék, céklaszín, vérvörös, tamarind, méhecske sárga színek közül.

Természetesen ezeket lehet vegyíteni a pasztell árnyalatokkal, a gomba színeinek árnyalatait előszeretettel ajánljuk, de a fehér, a tört fehér színeket is bátran bevethetjük. Nincs ember, aki ne érezné jól magát ezekben a színekben, pláne, ha valamilyen antik bútort is teszünk a színes fal elé: például a nagyitól örökölt Singer varrógépet, amit virágtartónak és konzolasztalnak használunk.

ÍME:

a90cc9c7923be55afd7271e06c69cd3e.jpg

Címkék: zöld tapéta falfestés belvárosi lakások home dekor