Huhh! – mondtuk, miután szétnéztünk a Váci utcában
2018.02.02. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Huhh! – mondtuk, miután szétnéztünk a Váci utcában

Azt gondolhatnánk, hogy a Váci utcában csak kihalásos alapon lehet lakáshoz jutni, de a város szívének ebben az ikonikus részében is vannak eladó ingatlanok. Nem is akármilyenek. Nézegessen velünk luxuslakásokat a legfelsőbb kategóriából!

A város szíve, a külföldi turisták gyűjtőhelye, a Fashion Street, a Duna-part, kürtős kalács, Vörösmarty tér – ez bizony mind-mind a legendás Váci utca (környéke).

Legfeljebb kihalásos alapon lehet itt lakáshoz jutni – gondoltuk, de, mint már annyiszor, tévedtünk.

Nagyon is vannak eladó lakóingatlanok errefelé, mégpedig nem is akármilyenek. Nézzük a felhozatalt ebből a 2016-os adatok szerint 856 ezer forintos négyzetméteráron futó belvárosi környékről!

Ezt a 4 és fél szobás, 167 négyzetméteres belső kétszintes, nagy teraszos luxuslakást 219,5 millió forintért kínálják.

4_plusz1_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A terasz csaknem 15 négyzetméteres, teljesen intim, a házban senki sem lát rá. Az extrák között motoros redőny, klíma, padlófűtéses cirkó is található, a konyhákban beépített hűtő és mosogatógép, thermo üvegek, hatalmas ablakok, az emeleten tetőablakok.

4_plusz1_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Minden bútor és elektronikai eszköz is beleértendő az árba, a környék pedig ötcsillagos: üzletek, kávézók, éttermek, bárok, színházak néhány lépésnyire, egy percnyire a Duna-korzó is, ahonnan csodás panoráma nyílik a Gellért-hegyre, a Szabadság-szoborra, a Citadellára, az Erzsébet- és a Lánchídra, no meg a budai várra.

4_plusz1_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

139,9 millió forintért kínálják ezt a 122 négyzetméteres, szintén 4 és fél szobás duplakomfortos csodát.

122_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Jelenleg Airbnb hasznosítás alatt van, de lakásnak, irodának, rövid vagy hosszú távú bérbeadásra is kiváló lehet. A közelmúltban újították fel igen igényesen.

122_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Erkélyes, nagypolgári lakás 4 hálószobával, nappalival, két fürdőszobával és WC-vel.

122_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kisebb kategóriában versenyez ugyan, de szintén szép állapotú ez az 56 négyzetméteres két szobás földszinti lakás. Teljes bútorzattal, gépekkel és egy évig bérlővel együtt hirdetik. Alacsony rezsi, egy hálószoba.

49_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest exkluzív lakás luxus belváros négyzetméter Budapest luxuslakás V. kerület Váci utca otthontérkép