Nagyon nagy minimállal akarnak hódítani Nagytarcsán
2018.01.30. 06:00 I Otthon

Nagyon nagy minimállal akarnak hódítani Nagytarcsán

Ha fontos a természet közelsége, de lényeges a főváros gyors megközelítése, ha szeretne családjával ideális és élhető környezetben élni, akkor itt megtalálta az új otthonát!

Nagytarcsán, a Kökény utcában egyedülálló egyszintes, teraszos, csak a külső tárolóknál érintkező, modern és stílusos ikerházakból álló Minimál Lakópark építése hamarosan megkezdődik.
A projekt megálmodója és egyben beruházója, egyedi és letisztult, sík formatervezéssel, 8 új otthont épít, versenyképes piaci áron. A lakások belső kialakításánál most még figyelembe veszi a tulajdonosok elképzeléseit. A lakások kiváló adottságokkal és jól átgondolt elrendezéssel rendelkeznek.

nagytarcsa_kokeny_utca_20171024_ke_p_1_1.jpg

Még több infóért kattints a képre!

Első lakás:
Hasznos lakótér 65 nm + 13 nm-es fedett terasz, valamint 7 nm-es külső tároló, 285 nm-es önálló, lekerített telekrésszel.

Hátsó lakás:
Hasznos lakótér 82 nm + 13 nm-es pergolával fedett terasz, valamint 7 nm-es külső tároló, 504 nm-es önálló, lekerített telekrésszel.

A nagy üvegfelületek biztosítják a természetes fény beáramlását, amely meleggé és otthonossá teszi a házakat. Kérésre mind a külső épített környezet, mind a belső élettér funkcionális kialakítása, akadálymentesítése megoldható.

nagytarcsa_kokeny_utca_20171024_ke_p_2.jpg

Nagytarcsa folyamatosan fejlődő település, infrastruktúrája igen kedvező. Ideális lakóhely a nyugalomra vágyó családok számára, mindez közvetlen Budapest XVI. és XVII. kerület határában, Kistarcsa szomszédságában. A cinkotai hévmegállótól közvetlen buszjárattal közelítheti meg otthonát.

A közelben megtalálható a napi bevásárlást kiszolgáló üzlet, iskola, óvoda, gyógyszertár és orvosi rendelő is. Az M0-ás autóút 2 perc alatt elérhető, így a budapesti munkába járás esetén nem szükséges a főváros forgalmán keresztül haladni. A környező településeken, és a szomszédos budapesti kerületekben számos fesztivált és programot szerveznek, így a tartalmas időtöltés is garantált, kevés utazással.

 

A hirdetési szöveget a Gacsó Ház Kft. írta. (X)

Címkék: lakópark kökény minimál lakópark