Szuper lakást rakott össze egy fiatal pár
2018.01.29. 06:00 I Otthon

Szuper lakást rakott össze egy fiatal pár

Az egyéniséget nemcsak az öltözködésben lehet kifejezni, hanem az otthonunkban is, erre mutat jó példát Danielle és Justin, akik az amerikai Charlotte városban rakták össze a szuper lakásukat.

A pár megfizethető és mutatós bútorokat szedett össze, ez viszonylag könnyű, ha a pár egyik tagja designerként dolgozik. A bemutatott házban a nő, Danielle az, akinek remek ízlését láthatjuk viszont, művészettel és otthonossággal van teli a körülbelül 139 négyzetméteres észak-karolinai házuk.

Ezt hívják az eklektikus vintage-nak, aminek legfőbb ismérve, hogy az antik bútorokat remekül párosítják művészeti alkotásokkal, egy-egy modern bútordarabbal vagy a nagyon mai kiegészítőkkel.

A házban a konyha és az étkező, bárszék napjaink minimál designjának felelnek meg, főleg a fekete színben pompáznak. Ezt egészíti ki a fa anyagú, sok minifiókos kisszekrény a nappaliban, a kényelmes kanapék.

Az i-re a pontot a saját festmények, grafikák és a saját kézzel készített, felújított terek teszik fel. Először lecserélték az házban lévő ajtóka régi ajtókra és ablakokra, pajtaajtókat, száz százalékig fa darabokat válogattak. 

Akad itthon is gyönyörűen berendezett belvárosi lakás az eklektikus vintage stílusban. Ilyen az alábbi kiadó VIII. kerületi lakás, ahol már csak a saját kézzel festett műalkotások hiányoznak a falról.

Kattintson a képre!

1_58.jpg

Inspirációt nyerhetünk a lakás szinte összes teréből, például a gyerekszobában az a-b-c betűit látni a falon, mellette régi családi fotókat, baráti leveleket. Egytől egyig különleges jelentéssel bírnak az ott élők számára.

A fürdőszobát teljesen átalakították, ez volt az utolsó nagy projektjük, és ezzel együtt érezték azt, hogy készen vannak a házzal. A fürdőben az egyedi ajtómegoldás az, amit érdemes tüzetesen megnézni: kifejezetten ajánlott kis tereknél, ahol jól jön az elválasztófal.

ÍME:

Címkék: ablak álomház pajtaajtó vintage stílus home dekor