Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai
2018.01.29. 06:00 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Álomszép villa a II. kerületben

1911-ben épült ez a kívül-belül felújított csodás villa, amit a II. kerületben találunk a Hűvösvölgyi úton. A 200 m2-es, 4 szobás épülethez tartozik egy 4000 m2-es medencés kert is, amit erdős, fás környezet ölel körül. Az egyedi adottságokkal rendelkező ingatlannak megkérik az árát, kicsivel több mint 385 milliót kell majd fizetnie az új tulajdonosnak.

1_56.jpg

Másfél szobás ékszerdoboz Pécsett

Teljes körűen, frissen felújított 1,5 szobás panellakást kínálnak eladásra Pécs-Kertvárosban. Az ingatlan 40 m2-es és a konyha külön található a szobáktól. Felújítása nagyon jól sikerült, a leírás alapján egy lakberendezőt is bevontak a folyamatba. A 11,7 millió forintos hirdetési ár nem tartalmazza a bútorzatot, de igény szerint ez is megvásárolható a lakáshoz.

2-4.jpg

Egyedi hangulatú rönkház Szigetszentmiklóson

265 m2-es, 5+3 szobás csodás rönkház Szigetszentmiklóson, autóval 10 percre az M0-tól és mindössze 5 perc sétára a Dunától. A ház az új lakók wellness igényeit is maximálisan kielégíti, hiszen saját szaunával és jacuzzival is rendelkezik. Az ingatlan ára 53,85 millió forint, ami alig több mint 200 ezer Ft/m2.

3_46.jpg

Felújított lakás a Margit körúton

Budán, a Mechwart ligetnél eladó egy 94 m2-es, nappali + 3 hálós, dupla komfortos, erkélyes, déli fekvésű, napfényes, egyedi církó fűtéses, teljes körűen és fiatalos stílusban felújított lakás. Az első emeleten található,  és a hirdetési ára 64,9 millió forint, ami  690 ezer forintra jön ki négyzetméterenként.

1-10.jpg

Panorámás panellakás a XIII. kerületben

46 m2-es, 1,5 szobás eladó panelt hirdetnek a XIII. kerületben, a Karikás Frigyes utcában. A lakás teljes körűen felújított és közlekedési lehetőségek szempontjából kimondottan jó az ingatlan, hiszen mindössze 2 percre található az Árpád hídi metróállomástól. A lakásért 26,99 millió forintot kér a hirdető.

8_12.jpg

 

 

Ha te is szeretnéd ajánlani a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésedet üzenetben a Facebook oldalunknak!

Címkék: villa panoráma rönkház panellakás duplakomfort