Új lakások 20 millió forint környékén Budapesten
2018.01.24. 13:29 I Stickytree

Új lakások 20 millió forint környékén Budapesten

A fővárosban és közvetlen szomszédságában manapság nem egyszerű feladat normális lakást találni 20 millió forint környékén még a használt lakások piacán sem. Na de mi a helyzet az új építésű lakásokkal? Vannak ennyiért már új lakások is? Ha igen, akkor hol és milyenek? Mutatjuk!

Simona Ház 2. 

29 m2 - 19 990 000 Ft

A nagy sikerű budapesti Simona Ház 1. projektben gyakorlatilag az összes lakás elkelt, de azoknak sem kell aggódniuk, akik erről lemaradtak, hiszen a beruházó egy újabb projekttel jelentkezett 2018 elején. A 21 lakásos társasház a VIII. kerületben a Lujza utcában található, ami gyalogtávolságra van a Semmelweis Egyetemtől és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől, pár megállóra a Közgáztól, és az ELTE ÁJK-tól. Ebből kifolyólag ezek a lakások kiválóan alkalmasak befektetésre, sőt külön jó hír, hogy a beruházó bérbeadás menedzsmenttel is foglalkozik.

3-4.jpg

Thermal Zugló 

31 m2 - 19 564 000 Ft

Zugló az elmúlt években egyre népszerűbb a családosok, az idősebbek, és a fiatalok körében egyaránt. Ezt a tényt a Cordia ingatlanfejlesztő cég is felismerte, és a Thermal Zugló már a 3. ütemnél tart. A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, az Örs vezér tér 15 perc alatt elérhető. A pihenésről és a rekreációról pedig a közelben levő Paskál fürdő gondoskodik.

1-7.jpg

Tópark - Be my city

37 m2 - 20 483 300 Ft

Biatorbágyon 350 lakásos gigaprojekt van készülőben, ez gyakorlatilag egy új mini város lesz a kereskedelmi- és szolgáltató egységeken túl saját önkormányzati óvodával, bölcsődével és egészségügyi intézménnyel. A lakások nagyon jól néznek ki, a tó közelsége és a zöld területek pedig egyedi hangulatot kölcsönöznek. A beruházó ígérete alapján a Budapestre való bejutástól sem kell tartani, saját buszjárat fog gondoskodni erről, ami a leírtak alapján 10 perc alatt megközelíti a Kelenföldi pályaudvart.

2-3.jpg

Marone House

28 m2 - 19 900 000 Ft

A Marone House 1. üteme 79 okosotthonnal jelentkezik 2019 tavaszán Budapest belvárosában. Az új társasházat a nemrégiben teljesen felújított Horváth Mihály téren találjuk. A környék infrastruktúrája kiváló, pár perc sétára van a metró, a villamos és a busz. Jók a kapcsolódási lehetőségek: mozi, bevásárlóközpont, piac, éttermek, kávézók és bárok egész sora várja az itt lakókat. A zöld felületekben sem fognak hiányt szenvedni a beköltözők, hiszen a Marone House lakói a ház belső kertjét vagy tetőteraszát tudják használni pihenésre.

1-8.jpg

Savoya Ház

39 m2 - 20 273 400 Ft

Az épülő társasház a Duna part és a Savoya Park közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A városközpontból vagy az autópályák irányából több villamos és buszvonal, főútvonalak, fő kerékpárút teszik könnyen és gyorsan megközelíthetővé. Az itteni lakások nagyon jó ár érték arányúak, hiszen egy 1,5 szobás lakásért alig több mint 20 millió Ft-ot kérnek. 

3-5.jpg

További lakóparkokért keresd az Otthontérkép Lakóparkok oldalát!

 

Címkék: Simona ház lakóparki lakások Budapest Savoya Ház Marone House lakások Tópark lakások Lujza utcai új lakások