Takaros házakat találtunk Dombóváron
2018.01.24. 06:00 I TothGeza78

Takaros házakat találtunk Dombóváron

Az elmúlt időszakban a Dél-Dunántúlon Szekszárd, Kaposvár és Pécs ingatlanpiacát is megnéztük, így most e három város közé eső kisváros, Dombóvár ingatlanjaira is vetünk egy pillantást. Elég olcsó házakat is találtunk.

A város magyar viszonylatban közepesnek számít, de európai összevetésben inkább a legkisebbek közé tartozna hiszen a népessége alig haladja meg a 20000 főt. Bár szép városka, valójában nem egy nagyvárosias település. E közepes jellegét az itt található ingatlanok árai is mutatják. 6-7 millió forint környékén, ha nem is hibátlan, de takaros házakat lehet vásárolni.

A városközpontban található például ez a régies, de felújított ház, amely közel 100 nm és mindössze 7,3 millió forintos irányáron próbál vevőt találni a gazdája. A Hunyadi tér közelében lévő ház egy klasszikus tornácos ház, amelynek nagy hátránya, hogy nagy ablakai közvetlenül az utcára néznek.

Előnye viszont, hogy a kert hátsó traktusában két további lakrész is található, amelynek okán a kis pénzű, de népes családok számára nagyon jó alternatívát jelent -- főként, ha barkácsoló kedvű családról van szó. Már csak azért is, mert egy alapos belső felújítás ráférne erre a házra.

dombovar1.png

Sokkal jobb állapotban van ugyanakkor ez a dombóvári Tescohoz közeli négy szoba plusz nappalis, újszerű, jól karbantartott ház. A központhoz közeli volta mellett az is előnye, hogy itt az ablakok nem közvetlenül az utcára nyílnak és a belső felújításra sem nagyon kell költeni, igaz ennek már az ára is 10,5 millió forint.

dombovar_5szobas.png

Ha még feljebb megyünk az árban, akkor már hatalmas és az előzőeknél is jobb állapotú házat találhatunk. Legalább is, ami az összképet illeti. A részletek ugyanis már elgondolkodtatók. Itt is van egy udvari lakrész, amely egy önálló lakásnak felel meg, a főépület pedig az előző két példánál is ígéretesebb.

Ugyanakkor egy három szintes házról van szó, amely tágas ugyan és kívülről is rendezett, de a mai igények miatt teljes belső átépítésre szorul. Ennek tükrében már nem is tűnik annyira kedvezőnek a 14,8 milliós irányár.

dombovar_tulipan_utca.png

 

Címkék: vidék családi ház zöldövezet eladó ingatlanok Dombóvár otthontérkép vidéki házak eladó/kiadó eladó családi házak vidéki családi házak vidéki ingatlanok eladó vidéki ingatlanok vidéki eladó ingatlanok eladó vidéki családi házak dombóvári ingatlanok dombóvári családi házak