Debrecenben 10 milliókkal emeltük a tétet! És megérte!
2018.01.22. 06:00 I heveis

Debrecenben 10 milliókkal emeltük a tétet! És megérte!

Debrecen Magyarország második legnépesebb  települése révén az ingatlankínálat is meglehetősen széleskörű. Az átlagos négyzetméter ár itt 250 ezer Ft/m2, ami majdnem fele a Budapesti átlagárnak. Ebből kiindulva, megnéztük, hogy mit is kapunk, ha 10 millánként emeljük a tétet.

Hajdú-Bihar megye központja elég nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt 10 évben. Bár eddig is egy impozáns alföldi város volt, most még inkább virágzik a kultúra. A református kollégium olyan később híres irodalmároknak adott otthont, mint Ady, Arany, Csokonai vagy Kazinczy. 

Mit vehetünk maximum 10 millióból?

9-10 millió forint között találtunk olyan lakást amibe azonnal bele lehetne költözni. Ezek általában panelek, nem rossz közlekedéssel. Méretük 28-35 m2- körüli. Ezek közül is ezt a panorámás garzont választottuk. Ára: 9,9 millió Ft-ért.

d1.jpg

Megnézem!

Mit vehetünk maximum 20 millióból?

Itt már vegyesebb a kínálat, mint az előzőben. 10 millióhoz közelebb 2 szobás panelt, 15 millió felett 2+2 fél szobásat kaphatunk. 20 millió környékén vagy 1+2 fél szobás újépítésűt vagy 2 szobás tégla lakást vehetünk. Persze meg lehet csípni egy ilyen takaros családi házat is. Ára: 18 millió Ft.

d2.jpg

Megnézem!

Mit vehetünk maximum 30 millióból?

Itt már kiesnek a panelek, bármennyire is óriásiak és csilli-villire vannak újítva. Felváltják őket a minimum 2 szobás téglalakások és az új építésű lakóparkok lakásai. A képen látható lakás egy belvárosi loft 2 szobával és bővíthető tetőtérrel. Ára: 29 millió Ft.

d4.jpg

Megnézem!

Mit vehetünk maximum 40 millióból?

Itt már 3 szobásnél kisebb lakás nem nagyon kerül az utunkba. Az 80-120 m2-es lakásokig terjed a kínálat. Zömében újabb építésű lakásokról beszélhetünk, amik a modern igényeknek megfelelően nappalira és több kisebb félszobára tagolódnak. A másik részük simán belvárosi lakás exklúzívan felújítva. Ezek közül ezt az 1 + 3 félszobás 82m2-es lakást választottuk, melyhez ugyanekkora, sőt bővíthető teraszt tartoszik. Ára: 38,9 millió Ft.

d5.jpg

Megnézem!

Mit vehetünk korlátlan mennyiségű pénzből?

A legtöbb 40 millió feletti lakás 40-50 millió Ft között van. Efölött ritkaság számba megy. Itt a nagypolgári lakások garmadája, óriási terekkel, de nem igazán adnak többet mint egy 5-10 millióval olcsóbb ingatlan. Kiválasztottuk az adatbázisban szereplő legdrágább ingatlant. A 465 m2-es háromszintes ház jelenleg több szintre van osztva. Korszerű műszaki állapotban van és a belváros is 5 perc. Irodának, nyelviskolának is kiváló lehet. Ára: 149,9 millió Ft.

d6.jpg

Megnézem!

Címkék: iskola tetőterasz Debrecen loft lakás lakásválogatás 10 millió alatti lakások Debrecen