Gigapanelek a piacon
2018.01.19. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Gigapanelek a piacon

Olyan ritka a 100 négyzetméter feletti panel, mint a fehér holló, de azért akadnak jó ajánlatok az eladó lakások között azok számára, akik legalább háromszobás otthont keresnek. Pécsett már négyzetméterenként 150 ezer forint alatt is akad megfontolásra érdemes kégli.

Megnéztük, mekkora kínálatból válogathatnak azok, akik 80 négyzetméter feletti panellakásban gondolkoznak és legalább 3 szobás otthonra volna szükségük.

Mérhetetlenül sok lehetőség nincs, néhány tucatnyi találatot dobott ki az Otthontérkép keresője. A 100 négyzetméter feletti panel pedig egyenesen olyan ritka, mint a fehér holló, de azért mutatunk pár megfontolásra érdemes lakást az óriás kategóriában!

Itt van például ez az első emeleti 81 négyzetméteres, 3 erkélyes kégli a Vizafogón, a XIII. kerületben, különnyíló szobákkal.

vizafogo1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Dunához közel található a lakás, napfényes, nyugati és dél-nyugati fekvésű. Kifejezetten ideális választás lehet 2-3 gyermekes családok számára annál is inkább, mert konyhája a megszokottnál tágasabb. Emellett az összes hálószoba rendelkezik saját erkéllyel, a környék pedig szintén rendkívül gyermekbarát: a ház háta mögött óvoda, bölcsőde és iskola is van, közvetlen szomszédságában pedig egy park játszótérrel, kutyafuttatóval.

Irányára 29,9 millió forint.

vizafogo2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Miskolcon lényegesen olcsóbbak a panelek is: ez a 99 négyzetméteres példány 3 szobával például 18 millió forint.

miskolc4.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan Miskolc Belvárosában, a Jókai utcában fekszik. 1988-ban épült, és folyamatosan karbantartották. Igényes kialakítású, azonnal költözhető, saját pincerész tartozik hozzá, a közös költség pedig mindössze 9900 forint.

miskolc2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Pécsett a Rózsadombon 12,7 millió forintos irányáron sürgősen eladó ez a 85 négyzetméteres, jó elrendezésű, 2 egész + 2 félszobás, étkezős, erkélyes, 2. emeleti panel.

pecs_jooo3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: panel miskolc eladó vidék panellakás eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Pécs Budapest otthontérkép