Viccelsz?? Saját borospince és napelemrendszer Zuglóban?
2018.01.18. 06:00 I csorbazs

Viccelsz?? Saját borospince és napelemrendszer Zuglóban?

Tudjátok, van az a lakás, amire ránéztek és az jut eszetekbe "bárcsak én is...", "bárcsak nekem is...". Na, egy ilyen lakást találtunk az Otthontérkép adatbázisában. Szép, jó helyen van és kiválóan felszerelt. Kell ennél több?

bosnyak1.jpg

A XIV. kerületben, Zuglóban járunk, mai kiszemelt lakásunk helyszíne a Bosnyák tér. Oké, igen, nem a város legszebb pontja, de remek a közlekedés errefelé, gyakorlatilag 20 perc alatt a belvárosban találhatod magad, ha ahhoz van kedved.

A magaslati különlegesség 117 négyzetméteres, tartozik hozzá egy tetőterasz, egy napozó, borospince és tároló is így végül összességében 286 négyzetméterre jön ki a matek. A szóban forgó ingatlan penthouse vonásokat visel, védjegye a luxus, az ízlésesség és az a bizonyos terasz, ami a klasszikus penthouse-oknak egyébként is velejárója. 

bosnyak6.jpg

Belvárosi borospince - hát ilyet is ritkán hallunk! Márpedig itt még ez is van, nem is akármilyen: a vendégek egy kecskeméti fafaragó mester művein pihenhetnek meg, miközben szemüket a falra felfüggesztett okos tv-re vethetik. 

bosnyak3.jpg

Mint minden jóravaló penthouse-ban, itt is lifttel közelíthetjük meg a lakószintet, ami a harmadik emeleten helyezkedik el, a felvonó pedig egyenesen a nappalival egybekötött előszobában teszi ki utasait. A lakásba lépve extra minőségű anyagokat, bútorokat, elektronikai gépeket láthatunk, amit megfejeltek még egy hőlégkeverővel rendelkező kandallóval, önálló, pollenszűrős szellőzőrendszerrel, padlófűtéssel a teraszon és óriási ablakokkal, ez az egész szó szerint "isteni" érzést kölcsönöz!

bosnyak5.jpg

A 2+1 szobás otthon nappalijából egy télikert nyílik, ahol a növények mellett helyet kapott egy mosó-szárítógép és egy fitneszgép is. A lakásban külön kis wellness-részleg biztosítja a tuti kikapcsolódást, van itt szauna, kültéri zuhanyzó, napozóterasz, gőzkabin és jakuzzi is.

bosnyak2.jpg

A tetőterasz egyik felén egy 7 KW-os napelem-rendszert építettek ki, így ez a sok-sok luxus fenntartása nem kerül egy vagyonba, ráadásul a mélygarázsban lévő töltőpontnak köszönhetően az elektromos járművek is könnyedén feltölthetők.

bosnyak4.jpg

A társasházat egyébként 2006-ban építtette egy magánszemély, aki saját magának terveztette ezt a lakást és ezidáig itt is élt.

 

Címkék: luxus wellness zugló XIV. kerület penthouse jellegú