Szakítson Ön is nagyot! – Airbnb lakások Budapestről
2018.01.15. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Szakítson Ön is nagyot! – Airbnb lakások Budapestről

Olyan lakásokat kerestünk, amelyek kifejezetten kapósak Airbnb szempontból: vagy azért mert már most is ily módon funkcionálnak, vagy azért mert némi bútorzattal gyorsan „Airbnb-képessé” tehetők. Korántsem csak a belvárosban akadtunk elgondolkodtató ajánlatra!

Miként azt már megírtuk, jelentősen csökkentek a lakáskiadók adóterhei 2018 januárjától. Nem csak a hosszú távú kiadásban gondolkodók, hanem az Airbnb felé hajlók is nagyobb bevétellel számolhatnak, mint korábban. Megnéztük, hogy az Otthontérkép aktuális kínálatában melyek a különösen jó fekvésű, szép állapotú lakások.

Olyan eladó ingatlanokat kerestünk, amelyek kifejezetten kapósak lennének Airbnb szempontból nézve:

- vagy azért mert már most is ily módon funkcionálnak,

vagy azért mert némi bútorzattal gyorsan „Airbnb-képessé” tehetők.

Mutatjuk a szubjektív toplistát, amelyen természetesen kiváló közlekedéssel megáldott környéken lévő otthonok találhatók – a potenciális bérlők fejével gondolkodva azonban korántsem ragaszkodtunk csak a belvárosi fekvéshez!

ferencvaros_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

27,8 millió forint az irányára ennek a nettó 37, a valóságban 65 négyzetméteres belső kétszintes, a IX. kerületi Tompa utca mellett található ingatlannak. A tavaly felújított lakás a rehabilitációs övezetben fekszik, egy kívül-belül folyamatosan karbantartott társasházban.

ferencvaros_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nagy ablakfelületek, D-DNY fekvés, kiváló közlekedés (Corvin-negyed megálló: 4-es, 6-os villamos és  M3-as metró). A lakás jelenleg is Airbnb-ként üzemel.

A VII. kerületi Wesselényi utcában eladó ez a 2+2 félszobás, 65 négyzetméteres ingatlan, ami 5 csillagos vendégértékeléssel jelenleg is Airbnb-lakás, folyamatos foglalásokkal. A teljes bútorzat mellett akár üzemeltetővel együtt is keresi új gazdáját.

wesselenyi_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A izgalmas, egyedi megoldásokkal megspékelt kégli egy rendezett épület 6. emeletén, a Nagydiófa utcánál található, kikiáltási ára 55 millió forint. Örökpanorámás a budai hegyekre.

wesselenyi_1_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakást 2014-ben teljes körűen felújították (nyílászárok, elektromos rendszer, falak, burkolatok, fürdő, wc). Amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló hálószoba, de gardrób helyiség is van, így akár 6 fő elhelyezésére is ideális.

A XIV. kerületi Egressy téren rendelőnek, irodának, hostelnek, Airbnb-re, de kutyásoknak, kisgyerekeseknek is ajánlják ezt a 84,5 négyzetméteres csendes, világos, földszinti lakást. Átalakítható akár 7 (ezek közül 5 külön bejáratú) szobássá is, 10 négyzetméteres terasszal, kis kerttel és gépkocsi beállóval.

egressy_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás 2 kandallós, nagypolgári stílusú, részben felújítva (új kis fürdő kialakítva, kifestve, parketta csiszolva, lakkozva, homlokzatok megújítva).

egressy_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest exkluzív lakás kiadó belváros panoráma kiadó lakás négyzetméter kiadó ingatlan airbnb Budapest XIV otthontérkép