Pazar házak a Pilis és a Budai-hegység mélyéről
2018.01.15. 07:34 I krakla

Pazar házak a Pilis és a Budai-hegység mélyéről

A Pilis és a Budai-hegység mélye nem csak természeti kincsekben gazdag, hanem busás árú luxusingatlanokat is bőven találunk a hegységek mélyén fekvő településeken. Most ezekből válogattunk!

Magazinokba illő ház Nagykovácsiból
Nagykovácsi igen népszerű célpontja az agglomerációba vágyó családosok körében, viszont aki ide szeretne költözni annak fel kell kötnie a gatyáját, ugyanis drágán mérik itt az eladó házakat. Persze nem annyira drágán, mint válogatásunk első ingatlanát, melynek ára potom 220 millió forint!
nagykovacsi.jpgA képeket látva igencsak tátva maradt a szánk, a 7 szobás vintage stílusú ingatlan  Nagykovácsi Ófalu részén a hegytetőn áll, így a házból csodás kilátás nyílik a környező hegyekre. Az biztos, hogy rég találkoztunk ennyire stílusosan berendezett ingatlannal, érdemes megnézni a hirdetés többi képét is, mindegyik megér egy misét!
nagykovacsi2.jpgNapfényes ingatlan Piliccsabáról
Az előző nagykovácsis luxusingatlanhoz képest a következő piliscsabai háznak akár még barátinak is mondható az ára, hiszen az előző 220 millió forinthoz képest ez "csak" 82 millió forintba kerül. A 4+1 szobás ház egyik nagy előnye, hogy roppant világos. Piliscsaba egyébként nem is annyira elszigetelt település, hiszen a Nyugati pályaudvarból közlekedő esztergomi vonat vonalán fekszik, így Budapestről 50-55 perc alatt haza is érhet az ember.
piliscsaba_2.jpgGerendaház Pilisszentkeresztről
Pilisszentkereszten egy 79 milliós gerendaházra bukkantunk, ami tipikusan olyan ingatlan, amibe nagyon könnyen beleszerethet az ember. Hangulatos belső terek és csodálatos zöld környezet jellemzik a házat! Pilisszentkereszt egy békés település a Pilis hegység mélyén, igazi mennyország lehet azoknak, akik szeretnének kiszakadni a város zajából, forgatagából. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy a települést megközelíteni nem olyan egyszerű: kicsit autóhoz kötött. Aki azonban mégis tömegközlekedéssel akarna hazamenni a nap végén, annak Pomázra kell először kiutaznia hévvel, majd onnan volánbusszal tovább Pilisszentkeresztre, ami még durván fél óra Pomázról. 139 millió forintért egyébként Nagykovácsiban is találtunk egy igazán szép gerendaházat!
pilisszentkereszt.jpgPanorámás családi ház Ürömről
Válogatásunk utolsó eleme egy 3 éve épült családi ház a Kevély hegy oldalában Ürömön. A 139 milliós ingatlanból csodás kilátás nyílik Budapest látványosságaira, például a Gellért hegyre és a Budai Várra.
urom_luxus.jpg

 

Címkék: ház luxus agglomeráció Piliscsaba luxusingatlan Pilis hegység