Télen érdemes nyaralót venni
2018.01.11. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Télen érdemes nyaralót venni

Balatonőszödi okosotthont és téliesített tiszacsegei horgászparadicsomot is találtunk az aktuális nyaralófelhozatalban. Minden árkategóriában bőséges a kínálat, megtalálhatják számításukat azok, akik a természetjárás szerelmesei, de azok is, akik full extrás, láblógatós wellness élményre vágynak.

A tavaszi napsütésben már élvezheti új nyaralója nyújtotta kényelmet az, aki még most, a téli időszakban nyélbe üti a tervezett vásárlást. Körülnéztünk a Balaton partján és a Tisza vidékén is az eladó és jó állapotú ingatlanok között.

Minden árkategóriában bőséges a kínálat, és egyaránt megtalálhatják számításukat azok, akik a természetjárás vagy horgászat szerelmesei, de azok is, akik igazi láblógatós wellness élményre vágynak.

Utóbbi igényeket szolgálja majd ki tökéletesen ez a balatonőszödi 150 négyzetméter alapterületű innovatív technológiákkal és luxus színvonalon megépített nyaraló, amit 86 millió forintért kínálnak a Balaton partjától 100 méterre egy több mint 600 négyzetméteres telken.

oszod3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A ház helyiségenként külön programozható infrafűtéssel van felszerelve, a hűtést WiFi-s, távolról üzemeltethető légkondicionáló berendezések szolgáltatják. A biztonságról távfelügyeletre bekötött riasztó- és kamerarendszer gondoskodik, az extra méretű nyílászárók pedig elektromos redőnyökkel sötétíthetőek.

oszod2.jpgKattints a képre még több fotóért!

További extrák: prémium minőségű olasz és spanyol hidegburkolatok, tölgy parketta, egyedi, méretre készített bútorok és design kiegészítők, gyönyörűen parkosított, saját fúrt kúttal és öntözőrendszerrel ellátott kert. Maximális kikapcsolódás!

oszod1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Tiszacsegén egy + 3 félszobás, téliesített, klimatizált nyaralót kínálnak 26 millió forintért, vadiúj stéggel.

tiszacsege1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A teljesen felújított, 84 négyzetméter alapterületű épületben nappali, konyha, három szoba és szintenkénti vizesblokk található.

tiszacsege2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Siófokon 5 szoba  keresi új tulajdonosát 120 négyzetméteres alapterületen, 45 millió forintos irányáron a Balaton partjától 200 méterre.

siofok2_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A földszinten 2 hálószoba, amerikai konyha + nappali + étkező egy légtérben, kádas fürdőszoba, WC és egy tágas terasz található. A tetőtérben további 2 hálószoba, egy előszoba és egy WC-s, kádas fürdőszoba van. A nyaraló teljesen klimatizált, új tetőtéri ablakokkal és új konyhabútorral.

siofok1.jpgKattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: exkluzív lakás luxus eladó vidék nyaraló eladó ingatlan négyzetméter Balaton Tisza Siófok otthontérkép Balatonőszöd Tiszacsege