Ilyen a luxus Kaposváron!
eladó/kiadó
2018.01.05. 06:00 I TothGeza78

Ilyen a luxus Kaposváron!

 

A fejlett Nyugaton, vagy a Balaton kiemelt pontjain, esetleg Budán egyre kevésbé lepődünk meg, ha 100 millió forint feletti lakóingatlanokra bukkanunk.

Most azonban találtunk egy gyöngyszemet Kaposvár közelében, méghozzá 350 millió forintért. Mindjárt Dallasban érezheti magát az, aki ezt a 110 hektáros, azaz óriási területtel kínált, modern, luxus-farmot megcsípi magának. Azért nem árt, ha az árból alkuszunk egy kicsit, tekintve, hogy a környéken a legdrágább luxus házak ára sem haladja meg a 70-80 millió forintot.

kaposvar_350_millio.png

Az előző mondatot rögtön meg is cáfolom, de csak egy ici-picit. Ugyanis 85 millió forintért kelleti magát ez a nagyon ízlésesen berendezett igaz, konzervatív stílusú tulajdonost kereső, két generációs, 244 nm-es ház. Ebben a Kaposvár Kisgáti városrészén 2006-ban épült házban van minden amit egy felsőbb osztálybeli család csak szeretne. A dupla fürdőszoba ekkora méretnél természetes, viszont itt a ház alatt fűtött medence, nagy méretű garázs, az udvaron pedig öntözőrendszer van. A ház fűtése nem csak gázzal, hanem vegyes kazánnal is üzemel, sőt napkollektorok is vannak a melegvíz ellátáshoz.

kaposvar_7_szobas.png

Aki nem tartozik a vagyonosok közé és 50-60 millió forint hitel sem „akar felvenni”, az találhat kedvezőbb áron is egész színvonalas házakat a városban. 29,9 millió forintért a belvárostól pár percre egy festői helyen lévő fagerendás mennyezetű, de újszerű állapotú, igényesen felújított házat talál.

Ennek az ingatlannak nagy előnye, hogy a nappali mellett 3 szoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha, kamra és konyha-étkező is van. Mi több borozó pince helyiség is adott, a környezete bár városon belüli, mégis vadregényes és nagy előny, hogy csak 140 négyzetmétert kell fűtenünk, amit ráadásul részben a nagy cserépkályhával is megtehetünk. Sokaknak hátrány lehet azonban, hogy a telek 7000 négyzetméter, amelyhez elképesztően sok szabadidő vagy egy kertész szükségeltetik.

kaposvar_izleses_csaladi.png

Címkék: vidék családi ház zöldövezet eladó ingatlanok eladó családi ház Kaposvár otthontérkép eladó/kiadó vidéki családi házak vidéki ingatlanok vidéki eladó családi házak kaposvári eladó családi házak kaposvári családi házak