Ki ne akarna ilyen házakban élni? - Csodák Szombathelyről
2017.12.28. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Ki ne akarna ilyen házakban élni? - Csodák Szombathelyről

Óriási teraszokkal, de napkollektorral, téli kerttel, duplagarázzsal is felszerelt rendkívül igényes kialakítású, eladó családi házakat találtunk Szombathelyen. A Nyugat királynője esetenként 550 ezer forint fölé is képes vinni a négyzetméterárakat.

Szombathely Magyarország egyik legrégibb városa, a Nyugat királynőjének is nevezik. Vas megye és a Szombathelyi járás székhelye. Körbenéztünk, mi a helyzet a városban, ami a jó állapotú, felújított vagy újszerű eladó házakat illeti.

400 és 550 ezer forint közötti négyzetméterárakkal szembesültünk, és igazán vonzó otthonokkal. Akadnak persze eladó ingatlanok bőven a 250 ezer forint környéki árkategóriában is. Érdemes szétnézni!

Ezt a Kámonban – ami Szombathely, egyik igen kedvelt városrésze – található 3 + félszobás, 140 négyzetméteres házat 61,9 millió forintért árulják.

kamon6.jpgKattints a képre még több fotóért!

2001-ben épült, a belvárostól nem messze, nyugodt környezetben található. Egyszintes, hangulatos és igényes kialakítású. Tágas garázs és 40 négyzetméteres, kertkapcsolatos terasz is tartozik hozzá.

kamon1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A herényi városrészben hirdették meg ezt a pazar, minden igényt kielégítő, két szintes családi házat, sok extrával felszerelve. Alapterülete 160 négyzetméter, ez 4 + 2 félszobára volt elegendő, az ár pedig 64,5 millió.

hereny2.jpgKattints a képre még több fotóért!

 Az ingatlan napkollektorral, térfigyelő kamararendszerrel, öntözőrendszerrel, téli kertjében árnyékolóval és klímával felszerelt. Az alsó szinten garázsban tárolhatja gépkocsiját. A kert közel ezer négyzetméter.

hereny1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Lovasiskola lakóparkban tudja megszerezni új tulajdonosa ezt a 2009-ben épült mediterrán jellegű, igényes kialakítású és D-NY-i fekvésű két szintes 140 négyzetméteres házat.

lovasiskola1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Van itt minden, ami a leendő lakók kényelmét szolgálja: 5 szoba, 10 négyzetméteres erkély, 29 négyzetméteres terasz, 48 négyzetméteres duplagarázs, kandalló, 1098 négyzetméteres telek.

lovasiskola2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: szombathely exkluzív luxus eladó ház eladó ingatlan négyzetméter otthontérkép Szombathely családi ház