Jobb áron Pest mellett?!
eladó/kiadó
2017.12.25. 06:00 I TothGeza78

Jobb áron Pest mellett?!

Ha valaki tágas lakást keres a fővárosban, akkor döbbenten konstatálhatja, hogy 18-20 millió forint alatt csak a legolcsóbb pesti kerületekben van esélye beköltözhető állapotú otthonra lelni. Ezért "kirándulnak" sokan a fővárossal határos vagy ahhoz közeli településekre, hátha találnak megfizethető otthont.

Ugyanakkor 18-20 millió forintja ritkán van azoknak, akik vidéki otthonukat adják föl, hogy a fővárosba költözzenek. Ilyenkor megoldás lehet az, hogy az agglomerációban keresünk egy minőségi lakhatási lehetőséget.
Érdekes, ha elhagyjuk a Budapest határát jelző táblát, akkor rögtön találunk élhető méretű lakásokat két tágas szobával 10-15 millió forint környékén is.

Íme például Fóton, a Szent Benedek lakóparkban 51 nm-es, első emeleti lakást is elérhetünk, kifejezetten szép házban, bár az alacsony ár (13,8 millió forint) felújítandó állapottal párosul. 

fot_ujepitesu.png

 

Aztán találtunk egy szép házban lévő erkélyes lakást is Piliscsabán az Egyetem utcában. Egy kívülről teljesen felújított épület két nagy szobával erkéllyel és beépített bútorokkal kínál jó kis otthont 14,9 millió forintért.

piliscsaba_lakas.png

Nézelődhetünk másik irányba is, még mindig a „budai oldalon” maradva. Egy 9 éve épült biatorbágyi 57 nm-es, igaz tetőtéri lakást találtunk, amely hatalmas, 32 nm-es konyha nappaliból és egy eléggé tágas szobából áll. Az épület külsőleg is jó állapotú és a tetőtéri ablakok sem döntöttek, hanem függőlegesek.

biatorbagy_lakas.png

 

Címkék: lakás vidék zöldövezet kiadó lakás eladó lakás eladó ingatlanok újépítésű lakás kiadó lakások Fót Biatorbágy eladó lakások Piliscsaba otthontérkép kiadó ingatlanok eladó/kiadó Pest megyei ingatlanok fóti ingatlanok biatorbágyi ingatlanok piliscsabai ingatlanok piliscsabai lakás fóti lakás biatorbágyi lakás Szent Benedek lakópark