Nagyon különleges karácsony az ingatlanpiacon
2017.12.23. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Nagyon különleges karácsony az ingatlanpiacon

Tudtak például a borsodnádasdi Karácsonylova utca létezéséről vagy éppen a százhalombattai Karácsonytanyáról? A vártnál több összefüggésben bukkant fel a "karácsony" szó az aktuális ingatlanhirdetésekben. Akad itt karácsonyi akciós lakás és Karácsony Sándor utcai garzon is.

A vártnál több összefüggésben bukkant fel a "karácsony" szó az aktuális ingatlanhirdetésekben, amikor az ünnepek közeledtével rákerestünk. Nem csak a karácsonyi akciós lakásokat, házakat dobta ki az Otthontérkép rendszere, hanem például Karácsony Sándor utcai garzont és néhány ritkán hallott helyrajzi nevet is.

Tudtak például a borsodnádasdi Karácsonylova utca létezéséről vagy éppen a százhalombattai Karácsonytanyáról?

És arról, hogy akár már az ünnepeket egy közel 150 négyzetméteres, 2 erkélyes, beépített teraszos, kertre néző, teljes körűen felújított 4 szobás lakásban tölthetnék, ha sikerülne megegyezni ennek a 69,6 millió forintért árult, Tisztviselő negyedbeli ingatlannak a tulajdonosával?

140_4.jpgKattints a képre még több fotóért!

A lakás 148 négyzetméter alapterületű 4 szobás, 3 fürdőszobás, nagy konyha-étkezős, igényesen és ízlésesen felújított, első emeleti, nagyon világos, csendes, szép belmagasságú, nagypolgári.

Az összes nyílászáró zaj- és hőszigetelt, rovarvédelemmel, elektromos árnyékolástechnikával ellátott. A teljes elektromos hálózat, a vízellátás, a csatornarendszer, a fűtés-hűtés és melegvíz előállító-rendszer is új. A szobákban felújították az eredeti tölgyfa parkettát, és a belső dizájnt megfejelték igényes gránit burkolatokkal is.

140_5.jpgKattints a képre még több fotóért!

Van riasztó, klíma, a gépesített, a beépített konyha pedig a vételár részét képezi.

A VIII. kerületi Karácsony Sándor utcában eladó 13,5 millió forintért ez a 26 négyzetméteres, első emeleti, alacsony rezsijű garzon a Teleki téri piactól pár percre.

karacsony_s.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az épület egy átlagos állapotú három emeletes téglaház, rendezett körfolyosóval. A kémény és tető és a bejárat felújított, a fűtés átalány pedig mindössze 5000 forint.

Karácsonyi akció keretében, fix áron, 99 millió forintért kínálják ezt a XII. kerületi, Árnyas úti 4 szobás lakást.

99_3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezért jár a kizárólagos használatban lévő 200 négyzetméteres, növényekkel beültetett, gondozott, hangulatos kert, a fa terasz, a kerti tároló, a panorámás hálószobák és egy sarokkádas fürdőszoba is.

99_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: budapest lakás vidék panoráma négyzetméter VIII. kerület XII. kerület otthontérkép eladó/kiadó