Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai
2017.12.19. 06:00 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Csodás luxusvilla Szentendrén

Szentendrén, a Barackos utcában találjuk ezt a 7 szobás, 300 m2-es kétszintes luxusingatlant. Van benne egy beltéri hat személyes jacuzzi és egy kültéri medence is. A teraszról, az erkélyről sőt még a nappaliból is csodás panoráma nyílik a környező hegyekre és a Dunára.

1_55.jpg

Gyönyőrűen felújított lakás Zuglóban

3 szoba + amerikai konyha és étkező található ebben a 106 m2-es lakásban, ami Zugló egyik csendes részén, a Gyarmat utcában helyezkedik el. Ízléses és modern, ugyanakkor otthonos is. Az új lakók kényelméről egy hidromasszázs gőzkabin, esőzuhany, rádióval, aroma és fényterápiával gondoskodik. 

2_46.jpg

Elegáns, tetőtéri lakás Debrecenben

Eladó egy teljesen felújított 2+2 szobás, 72 m2-es tetőtéri ingatlan. A lakás a Wesselényi lakótelepen található Debrecenben egy panel épület 3. emeletén. Az ingatlan vételára 23,9 millió forint.

3_45.jpg

Exkluzív, panorámás családi ház a Pismány hegy tetején

Szentendrén, a Táltos utcában kínálják eladásra ezt a 440 m2-es, 6 szobás, gyakorlatilag saját wellness részleggel rendelkező csodás családi házat. Az ingatlan egy több mint 6200 m2-es telekre épült, ami a Pismány hegy tetején található, ez biztosítja a teljes nyugalmat majd az új lakók számára.

4_47.jpg

 3 szobás lakás a XIV. kerületben

Zuglóban, az Egressy úton helyezkedik el ez a 3 különnyíló szobával rendelkező, 94 m2-es lakás. Az ingatlan egy 9 lakásos társasházban található, amit 2002-ben építettek. A lakás tetőtéri és egyben nagyon világos, sőt a napfény szerelmeseinek külön jóhír, hogy az ingatlanhoz 2 db erkély is tartozik.

5_33.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!

Címkék: tetőtérbeépítés eladó lakások Zugló eladó házak Szentendre tetőtéri lakások Debrecen villa Szentendre