Itt vegyél panziót, ha jót akarsz!
2017.12.03. 06:00 I csorbazs

Itt vegyél panziót, ha jót akarsz!

A befektetési célú ingatlanvásárlás egyik legizgalmasabb formája, amikor valaki a turizmus hullámait meglovagolva szeretné megcsinálni a nagybetűs bizniszt. Persze a siker rengeteg tényező függvénye, az egyik legfontosabb azonban a lokáció. Lássuk, miért érdemes éppen Hajdúszoboszlót választani, sőt, még egy szuper tippet is adunk majd!

Hajdúszoboszló, Magyarország egyik legkedveltebb turisztikai célpontjaként évről évre egyre több pihenni vágyó embert fogad be.Az önkormányzat adatai szerint 2016-ban több mint 1 millió vendégéjszakát regisztráltak, ami rekordnak számít a fűrdővárosban. Szoboszló leginkább a belföldi utazók számára vonzó, hiszen a foglalások több mint 60%-a belföldről érkezett, de jó számmal képviseltették magukat  a lengyelek, a szlovákok és a románok is. A fürdőnek és a fejlődő infrastruktúrának köszönhetően a folyamatosan élénkülő turizmus természetesen az ingatlanárakra is hatással van, így ma már 231 ezer forintot kell fizetni az lakások négyzetméteréért.

A hajdúszoboszlói fürdő szomszédságában kínálnak eladásra egy vendégfogadásra is alkalmas ingatlant, mely kiváló célpont lehet a pihenésre, regenerálódásra vágyó párok, családok és baráti társaságok számára. A telken két épület is áll egy főépület és egy melléképület.

szobszlo_elado_haz1.jpg

Előbbi földszintjén két nappali, háló, konyha, étkező és két fürdőszoba található, emeletén pedig kettő  tágas apartmant alakítottak ki saját konyhákkal és fürdőszobákkal. A melléképületben még egy apartman kapott helyet, illetve egy nyári konyha és egy garázs is.

Az ingatlan legeslegjobb része a a pincében kialakított tágas borozó, mely lehetővé teszi, hogy a nagyobb csapattal érkezők is összegyűlhessenek egy térben és élvezhessék a társaságot.

szoboszlo_elado_haz2.jpg

Ugyan egy kis panzió üzemeltetése nem kis feladat, mégis megéri a sok idő- és energiabefektetés, pláne egy olyan városban, ahol a turizmus felfelé ívelő pályán van.  

Címkék: hajdúszoboszló borozó panzió ingatlanbefektetés turisztikai ingatlan