Panelek Budapesten 15 millió alatt
2017.11.30. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Panelek Budapesten 15 millió alatt

Picik, erősen felújításra szorulnak vagy külső kerületekben, nem oly frekventált városrészekben találhatóak azok a panellakások, amelyek ára 15 millió forint alatt van a fővárosban. Jó vételek persze ebben a kategóriában is akadnak, mutatjuk is!

Akadnak még panellakások 15 millió forint alatt Budapesten is. Igaz, ezekre jellemzően áll egy vagy több az alábbi kijelentések közül:

  • garzon méretűek,
  • erősen felújításra szorulnak,
  • külső kerületben találhatóak,
  • kevéssé frekventált városrészben fekszenek,
  • közlekedési szempontból nehezebben megközelíthetőek (főként BKV-val),
  • a társasház nem vett részt a panelprogramban,
  • a lakás a földszinten, a 8., a 9. vagy a 10. emeleten van.

Mindazonáltal például befektetésként is érdemes elgondolkodni egy ilyen panellakás megvásárlásán. Nem csak egyetemistáknak, hanem karrierjük elején járó fiatal pároknak, vagy a fővárosba érkező munkásoknak is ideális bérlemény lehet.

Nézzünk két jó ajánlatot!

A XX. kerületi Baross utcában egy 9. emeletes panel 8. emeletén található ez a 45 négyzetméteres, erkélyes lakás. 14,7 millió forintért kínálják.

xx_baross1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A közkedvelt Füredi lakótelepen egy erkélyes garzon keresi új tulajdonosát. A főbb paraméterek: 33 négyzetméter, 14,9 millió forint, 10. emelet és panoráma a budai hegyekre.

furedi1.jpgKattints a képre még több fotóért!

 Érdemes egyébként mostanság résen lenni, amikor az ember mélyen a piaci ár alatti ingatlanhirdetésekkel találkozik, egyre több ugyanis a "kamu" ajánlat.

Fogjunk gyanút, ha egy hirdetéshez csak egyetlen fotót töltöttek fel, azt sem a lakásról, hanem például az utcáról vagy a kerület vonatkozó környékéről.

Címkék: budapest lakás eladó panoráma négyzetméter eladó lakás Budapest XX. kerület XXI. kerület otthontérkép Füredit úti lakótelep