Panelek szaunával – igen, szaunával!
2017.11.26. 20:06 I Törpilla von Gödöllő

Panelek szaunával – igen, szaunával!

Dunát ugyan nem lehet rekeszteni a szaunával is felszerelt panelekből, de azért találtunk két eladó ingatlant, ahol adott ez a lehetőség. Ki mondta, hogy egy 35 négyzetméteres lakásban nem fér el még egy izzasztószoba is?!

A szaunázás szerelmesei természetesen nem csak az év hideg hónapjaiban hódolnak szenvedélyüknek, de a „laikusok” számára ilyenkor értékelődik fel igazán az átmelegedés eme lehetősége.

Ki ne szeretne munka után vagy a hétvégi nagybevásárlásból csontig átfagyottan megérkezve az egészséges forróságban kiengedni?

pinterest_24.jpg

Panelben sem lehetetlen! Forrás: Pinterest

A szauna egyértelműen az extrák listáján szerepel, akármelyik országrészt vagy ingatlankategóriát vizsgáljuk is jelenleg a magyar piacon.

 

Elsősorban persze a prémium minőségű lakások és családi házak tartozéka a közhiedelemmel ellentétben egyébként nem a finnek, hanem a maja indiánok által feltalált izzasztószoba.

Mi viszont most gondoltunk egy merészet, és megnéztük, hogy vajon a reneszánszukat élő panellakások között van-e olyan ingatlan, ami dicsekedhet szaunával. Arra nem számítottunk, hogy Dunát lehet majd rekeszteni a választékból, de találtunk két eladó lakást, ami megfelelt a kívánalomnak.

Igaz, az egyik esetében nem közvetlenül a lakásban, hanem a háztömbben található szauna, de elfogadtuk a megoldást, és meg is mutatjuk.

Íme!

Békásmegyeren 19,3 millió forintért eladó ez a 23 négyzetméter alapterületű, 3 négyzetméteres erkéllyel is rendelkező 6. emeleti, egy szobás lakás a Pünkösdfürdő utcai Metrodom Youngban.

A komplexum az egykori Touring Hotel teljes átépítésével valósult meg, az eredeti szerkezetnek csak a tartófalai és a födémei maradtak meg. Megújult a teljes gépészet, a nyílászárók, az elektromos hálózat, cserélték a szigetelést és a burkolatokat is.

bekasmegyer1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Különlegessége a lakásnak, hogy egy olyan házban található, ahol a lakók ingyenesen használhatják futballpályát, az edző- és a ping-pong termet, a szaunát, de van itt önkiszolgáló mosoda, klubhelyiség és közösségi épület is.

Miskolc Győri Kapu városrészében 8,2 millió forintért eladó ez a 35 négyzetméteres lakás egy 4 emeletes panelépítésű társasház földszintjén.

miskolc1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A közelben boltok, iskola, busz- és villamosmegálló is található. A szauna a vételár részét képezi, a bútorok megegyezés szerint.

miskolc2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: exkluzív eladó szauna eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest Miskolc otthontérkép