Hiány lesz szuperházakból Győr környékén
2017.11.26. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Hiány lesz szuperházakból Győr környékén

Továbbra is pörög az ingatlanpiac Győr környékén, ahol az Audinak és a külföldieknek köszönhetően igen keresettek a jó minőségű lakások, házak. Ezekből azonban nincs túl sok, nem véletlenül indulnak egymás után az új lakás és társasház építések.

Miként arról korábban már többször írtunk (legutóbb ebben a posztunkban), Győr környékén szinte alig találni jó minőségű eladó családi házat, illetve méretes lakást, olyan népszerű a terület az alacsony munkanélküliségi mutatóknak és a külföldről érkező dolgozóknak, befektetőknek köszönhetően.

dunakeszi_3.jpg

A régió egyébként is felkapott volt Ausztria közelsége és a helyi, országos viszonylatban magasabb bérek miatt.

Így most nem csak egyre több helyi lakos engedheti meg magának a korábbinál nagyobb, jobb minőségű otthon vásárlását vagy építését, de az ide érkező külföldi managerek sem érik be akármivel.

Nem meglepő tehát, hogy ha megnézzük az Otthontérkép környékbeli ingatlankínálatát, használt és rendkívül jó minőségű családi ház már alig akad (újak persze épülnek, egyre több!).

Mi azért találtunk néhány abszolút említésre méltót.

Vámosszabadiban egy több mint 14 ezer négyzetméteres telken található ez a 233 négyzetméteres, dupla garázsos ingatlan, amit 99 millió forintért árulnak. A telek közepén egy 140x45 méteres átlagosan 5-6 méter mély vízjogi engedéllyel rendelkező halastó található, ami bérhorgászatra is alkalmas.

vamosszabadi4.jpgKattints a képre további fotókért!

A település 6 kilométerre fekszik Győrtől. A házban kiváló minőségű csempéből készült fatüzelésű kandalló is van, a telek pedig tovább osztható.

vamosszabadi5.jpgKattints a képre további fotókért!

Győrtől csupán 5 percre, Abdán igazi gyöngyszemként csillog ez a 96 négyzetméteres, 4 szobás ház egy 2 ezer négyzetméteres telken. 41,9 millió forintért árulják a beépített bútorokkal együtt.

abda2.jpgKattints a képre további fotókért!

Kellemes, tág terek, igényes anyagok, óriási terasz, rusztikus berendezésű konyha bűvöli el az érdeklődőt. A kert is szépen rendben tartott: fúrt kút, gyümölcsfák és térkövezett út is gazdagítja.

abda1.jpgKattints a képre további fotókért!

Győr-Gyirmóton árulják ezt a vállalkozásra is alkalmas 141 négyzetméteres családi házat 34,9 millió forintért. Nappali, három hálószoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba, terasz egy szépen parkosított, 1440 négyzetméteres telken, további extrákkal.

gyor_4_1.jpg

Címkék: luxus eladó vidék panoráma családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Győr otthontérkép Abda Vámosszabadi