Olcsónak tűnő mini lakások Buda szívében
eladó/kiadó
2017.11.23. 06:00 I TothGeza78

Olcsónak tűnő mini lakások Buda szívében

Gondolta volna, hogy bő 10 millió forintból is lehet lakást venni Budán? Téved. 15 millió alatt csak és kizárólag szuterén vagy fél szuterén mini garzonok bukkannak fel a bel-budai lakás kínálatban.

Ha egy lakás gyönyörűen, luxus módon felújított, mégis olcsó, akkor mindenképpen legyünk gyanakvóak. E lakások ugyanis általában a föld szintjétől lefelé helyezkednek el. Itt van például ez az I. kerület Attila úti 21 nm-es garzon galériával és minden földi jóval 15,9 millió forintért. Van egy kis galéria, rengeteg beépített szekrény, korszerű ledes világítás, gépesített konyhabútor és a ma divatos elektromos fűtés. A képekből nem derül ki egyértelműen, de itt egy belső udvarra néző, ablaktalan, mindössze egy ajtón fényt (derengést) kapó hipermodern, földszinti, LED-ekkel kivilágított lyukunk lesz.

ledes_mini_garzon.png

Ha ablakos lakást szeretnénk, akkor már 17,2 millió forintot kell kiadnunk. Ez is 21 nm-es és az ablak legnagyobb előnye, hogy van, mert keskeny és bár nem szuterén, a képek alapján napfény nem sok érheti.

21nm_garzon.png

Amennyiben a fenti két kompromisszum túl sok lenne, akkor bizony 20 millió forint fölé kell mennünk. 20 millióért ugyanis csak galériás, udvari nézetű szoba-konyhát kapunk, ám az is inkább 22 millió felett lesz olyan, amely valóban napfényes és nem járkálnak el előttünk a körfolyosón.

Egy komolyabb, kompromisszumoktól mentes garzont is bemutatunk, amely tágasnak ugyan nem mondható, de legalább emeleti, kis erkélye is van és felújítottnak mondható. A WC a fürdővel egyben van, a konyha össz-vissz 2,4 nm, ám mivel az otthon a Szilágyi Erzsébet fasoron van, ezért az ára 24,9 millió forint, ami négyzetméterenként 922 ezer forint.

szilagyi_erzsebet_garzon.png

 

 

Címkék: lakás kiadó lakás garzon eladó lakás Budapest Szilágyi Erzsébet fasor garzon lakás erkélyes lakás otthontérkép Attila út eladó/kiadó budai lakások Budapest I kerület Budapest II kerület budai mini garzon budai ingatlanok