30 milliós sorházi lakások az agglomerációból
2017.11.21. 06:27 I krakla

30 milliós sorházi lakások az agglomerációból

Azoknak a családokosoknak, családalapítás előtt állóknak, akik szeretnének az agglomerációba költözni és a büdzséjük 25-35 millió forint körül mozog, érdemes az eladó sorházi lakások között keresgélniük leendő otthonuk után!

Az agglomeráció évek óta népszerű célpontja a családosoknak, ez a tendencia, valamint a CSOK 10+10 támogatás az ingatlanárakra is hatással volt: CSOK-ra jogosult újszerű vagy új építésű családi házat találni az agglomerációban 40 millió alatt nem könnyű feladat, sőt szinte lehetetlen. Így akinek nincsen 40-50 milliója egy családi házra érdemes más irányba nézelődnie. Ilyen kompromisszumos megoldás lehet egy sorházi lakás, kis kerttel, mivel ezek ára általában kedvezőbb, mint egy önálló, családi házé.

Éppen ezért most összegyűjtöttünk pár 26-38 millió forint körüli sorházi ingatlant, ami jó választás lehet, az agglomerációba vágyó családosoknak!

1. Sorházi lakás Szigetszentmiklóson
Válogatásunk első ingatlana egy 28,2 millió forintos szigetszentmiklósi sorház! A lakás 107 nm-es, 3+1 szobás, így 3-4 gyerekkel is ideális választás lehet. Az ingatlanhoz fűtött garázs, fedett terasz és kertrész is tartozik. Sajnos a leírásból nem derül ki, hogy a sorházat mikor építették, nem biztos tehát, hogy CSOK 10+10-es támogatással megvásárolható lenne, de még így is jó vételnek tűnik az ingatlan! 
szigetszentmiklos.jpg2. Sorházi lakás Dunakeszin
Dunakeszi-alsón, Káposztásmegyerhez közel 92 nm-es szélső sorházi lakás eladó 38 millió forintért. A padlófűtéses lakás 2+1 szobás és a képek alapján valószínűleg, most irodának használják.
dunakeszi_4.jpgUgyan a hirdetésből nem derül ki a ház építési éve, viszont a képeket elnézve nagyon újszerűnek tűnik, ezért mindenképpen érdemes utánajárni a dolognak, ha megtetszett a ház és a 10+10-re is szükség van az ingatlan megvételéhez. 
dunakeszi2.jpg3. Sorházi lakás Dunaharasztiban
Dunaharasztiban, a Bezerédi lakóparkban, a horgásztavak szomszédságában egy 80 nm-es sorházi lakásra bukkantunk. A jó hír, hogy a sorházat 2014-ben adták át, így CSOK 10+10-re jogosult az ingatlan! A 3 szobás lakáshoz 245 nm-es kertrész tartozik, mindez pedig 34,5 millió forintba kerül.
dunaharaszti.jpg4. Sorházi lakás Zsámbékon
Válogatásunk utolsó előtti ingatlana egy zsámbéki, közel 27 milliós, 92 nm-es sorházi lakás. Az ingatlan több, mint valószínű, hogy nem jogosult a CSOK 10+10-re, de ha azt nézzük, hogy a főváros népszerű kerületeiben ennyiért csak egy 40-60 nm-es lakást találunk, máris jó döntésnek tűnik! 
zsambek.PNG5. Még egy ráadás Dunakesziről!
Mikor sorházi lakásokat szemezgettünk a válogatáshoz, arra a konklúzióra jutottunk, hogy Dunakeszi a sorházi lakások paradicsoma! Annyi szép eladó sorházi lakást találtunk, hogy akár egy külön válogatást is írhattunk volna belőlük. A sort éppen ezért, még egy dunakeszi ingatlannal zárjuk. Az 1+3 szobás sorházi lakás 2009-ben épült, az ára 35,9 millió forint.
dunakeszi_palya.jpg

Címkék: ház agglomeráció eladó ingatlan sorház otthontérkép CSOK 1 ingatlan válogatás