Budapesti lakások átlagár alatt
2017.11.10. 09:23 I Stickytree

Budapesti lakások átlagár alatt

A megújult Otthontérképen már a találati oldalon könnyen el tudjuk dönteni, hogy adott ingatlan milyen viszonyban van a környék áraival. A zölddel megjelenő átlag négyzetméterár azt jelenti, hogy olcsóbb, a piros drágább, a szürke pedig megegyezik a környék átlagos áraival. Az alábbi válogatásunkban olyan ingatlanokat mutatunk, amik zölddel jelennek meg, tehát olcsóbbak, mint a környéken található lakások.

Felújított lakás a XI. kerületben

22,9 millió forintért hirdeti a tulajdonos ezt az 53 m2-es, 1+2 szobás lakást. A panorámás, erkélyes ingatlan a leírás alapján 90%-ban van felújítva, és klímát is beszereltek. Közlekedés szempontjából nem mondható rossznak a környék, hiszen a 7-es busszal, illetve a 17, 41, 47-es villamosokkal könnyen beljebb lehet jutni a városba. A lakás négyzetméterára 434 ezer Ft, ami jó árnak számít, de azért ne felejtsük el, hogy panelból készült.

panel.jpg

Eladó lakás a Sportaréna közelében

49 m2-es, egyszobás, erkélyes lakás eladó a XIV. kerületben. A képek alapján felújításra szorul, méreteiből adódóan érdemes lehet még egy plusz szobát kialakítani. Az ingatlan lokációja a metró és az 1-es villamos miatt kifejezetten jó. A lakást 18,49 millió forintért hirdetik, ez 377 ezer forintos m2 árat jelent.

f2.jpg

 

3 szobás lakás Terézvárosban

78 m2-es, 3 szobás lakást kínálnak eladásra a VI. kerületben, a Csengery utcában. Az ingatlan jó állapotban van és kis ráfordítással akár rövidtávú kiadásként is megállja a helyét. A közlekedési feltételek idálisak a környéken, hiszen közel van az Andrássy út és a Körút is. Az ingatlan 27,5 millió forintba kerül, ami 353 ezer forint/m2. 

4_1_1.jpg

Zuglói téglalakás 

Tulajdonostól eladó egy 74 m2-es, 2 szobás ingatlan, ami Zuglóban található az Ilka utcában. A lakás egy 4 szintes ház, 2. emeletén található. Közel van az egyes villamoshoz, így tömegközlekedés szempontjából ideális. Ára 26,9 millió forint, ez 364 ezer Ft/m2. 

4_44.jpg

4 szobás lakás a Wesselényi utcában

A VII. kerületben, közel a Körúthoz eladó egy óriási, 132 m2-es, 4 szobás saroklakás. Jelenleg egy nappalival és 3 külön álló szobával rendelkezik, irodának vagy rendelőnek is alkalmas lehet. A lakás 44,9 millió forintba kerül, ez alig több mint 340 ezer Ft/m2.

5_30.jpg

Címkék: klíma hálószoba nappali átlagár kislakás