4. Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Prémium hirdetésfigyelő
2017.11.07. 14:51 I krakla

4. Emeld ki hirdetésed az Otthontérképen! - Prémium hirdetésfigyelő

A felmérések szerint átlagosan 3-4 hónap szükséges egy ingatlan eladásához, azonban ha nem akarsz hónapokat várni az adásvételi aláírásával, akkor ajánljuk figyelmedbe az Otthontérkép vadonatúj kiemelési csomagjait!

A kiemelések széles skáláját biztosítjuk számodra a listaoldali kiemelt felirattól egészen az Index címlapi cikkig, így akár több ezer potenciális érdeklődőhöz juttathatod el a hirdetésedet.

Prémium hirdetésfigyelő

Sok-sok lakásvásárlás előtt álló ember használ hirdetésfigyelőt, ami jelentősen megkönnyíti a keresést és lerövidíti az erre szánt időt. Egy jól beállított hirdetésfigyelővel ugyanis nem kell folyton a találati listákat böngészni, hanem a rendszer automatikusan elküldi az érdeklődőnek az általa megadott paraméterekkel azonos frissen feltöltött ingatlanokat.

A prémium hirdetésfigyelő kiemelés megvásárlása után hirdetésedet kiküldjük azoknak a hirdetésfigyelő feliratkozóinknak, akik az ingatlanodhoz hasonló paraméterűt keresnek. Regisztrált felhasználóink hirdetésedet egyből a hírlevél elején fogják megtalálni, vezető pozícióban!
Az aktiválás után hirdetésedet egy alkalommal kiküldjük az összes releváns keresőnek, illetve 2 hétig folyamatosan az új feliratkozóknak.

hirdetesfigyelo_1.PNG

Még több érdeklődőre vágysz? Akkor ismerd meg kiemelési csomagjaink többi elemét is!

Címkék: Otthontérkép eladási tippek eladó/kiadó