Tök jó lakások 18 millió forint alatt
2017.10.28. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Tök jó lakások 18 millió forint alatt

Egyre feljebb kúszik a legolcsóbb lakások ára: 15 millió forint alatt szinte már semmit nem találni a fővárosban, de 16-17 millióért is alig akad igazán jó állapotú, 40 négyzetméter feletti ingatlan. Úgy tűnik, most a 18 milliós árszint a vízválasztó. Szép lakásokat kerestünk, kiváló infrastruktúrával rendelkező környékeken.

Rendszeresen ránézünk, hogy aktuálisan hol található a legolcsóbb lakások ára, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az összeg – legalábbis ami a hirdetésekben szereplő irányárakat illeti – fokozatosan emelkedik.

Ma már 15 millió forint alatt szinte semmit nem találni a fővárosban, de 16-17 millióért is alig akad igazán jó állapotú, 40 négyzetméter feletti ingatlan az Otthontérkép adatbázisa szerint. Valójában a 18 milliós árszint az első – és legalsó – értelmezhető összeg, amiért már nem csupán közepes minőségű vagy lepukkant garzonokhoz juthatunk.

Mutatunk néhány példát olyan lakásokra, amelyek

  1. budapestiek,
  2. jó tömeg közlekedéssel ellátott környéken találhatóak,
  3. kiváló az infrastruktúra (van a közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, park, óvoda, iskola) és
  4. az ingatlan újszerű vagy nemrég esett át felújításon, azaz a leendő új tulajdonosnak egy tisztasági festésen kívül lényegében semmi dolga nem lenne beköltözés vagy kiadás előtt.

Nézzük, mit találtunk!

gvadanyi1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez a zuglói (XIV. kerületi) másfél szobás panel 17,9 millió forint. Zöld kertre néz, a kerület egyébként is parkos részén.

gvadanyi2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Tíz percnyire innen található az Örs vezér téri bevásárló komplexum az Árkád I.-II.-vel, az IKEÁ-val és a Sugár üzletközponttal, no meg a város egyik legnagyobb tömegközlekedési csomópontjával (tucatnyi villamos-, busz-, trolijárat, a gödöllői és a csömöri HÉV-vonal és persze a 2-es metró).

A IX. kerületi Márton utcában a Kerekerdő parknál kínálják ezt a 32 négyzetméter alapterületű, egy szobás, csendes, napfényes lakást, ami egy nagypolgári ház harmadik emeletén található.

9_ker.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nemrég fejeződött be a teljes körű műszaki és esztétikai felújítás, és a lakáska csupán néhány percnyi sétára fekszik a Nagyvárad tér a 3-as metró megállójától. A környéken több egyetem is van, így az ingatlan befektetésnek is ideális.

A XIX. kerület József Attila utcában egy 49 négyzetméteres 1 + 2 félszobás tégla lakás eladó 17,4 millió forintos irányáron.

jozsefa1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Remek elosztás (nappali-konyha, két külön bejáratú kis szoba, fürdőszoba, előszoba, 12 négyzetméteres kövezett terasz), légkondicionáló, elektromos rolók, és az előzőekhez hasonlóan kitűnő infrastrukturális ellátottság (orvosi rendelő, óvoda, bölcsőde, iskola, gyógyszertár, bevásárló központ, M3-as metró pár percnyire).

jozsefa3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A XV. kerületi Páskomliget utcában 47 négyzetméteres, parkettás, 1+ fél szobás szintén panellakás eladó 16,99 millió forintért. Az extrák között 7 ponton záródó biztonsági ajtó, redőny és beépített konyhabútor is szerepel.

paskomliget1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A környék csendes, biztonságos, szolgáltatások pedig, valamint óvoda, iskola is található a közelben csakúgy, mint az Újpalotai Vásárcsarnok, a Pólus és az Ázsia Center.

paskomliget2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Young City lakópark, a belvároshoz közel, mégis zöld környezetben 

Címkék: budapest lakás eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest Zugló IX. kerület XIX. kerület otthontérkép zuglói panel zuglói lakások