Lakások egymilliós négyzetméterár felett
2017.10.23. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Lakások egymilliós négyzetméterár felett

Megnéztük, milyen otthonokat kínálnak most az egymillió forint feletti ársávban Budapesten. Mutatunk gyönyörű lakást a Batthyány-örökmécsesnél, a Bazilikánál és a Váci utca szomszédságában is.

Ahogy a kerítésre a kertünk szélén, úgy határokra a lakásvásárláskor is szükség van. Nyilván korlátozza vágyainkat a bankszámlánkon tartózkodó pénzmennyiség, a havi bevételünk, és az, hogy ebből mennyit óhajtunk a jövőben az otthonunk fenntartására, szépítgetésére költeni. Az ember általában meghatározza azt is, hogy hány szobára van szüksége minimum és maximum, valamint hogy mennyire messze hajlandó költözni a városközponttól vagy az aktuális munkahelyétől.

Mindenkinek minden életszakaszban máshol vannak a határai, mindez ráadásul csak nagyon keveseknél független az ország gazdasági – a fizetések szintjétől, a munkanélküliség mértékétől, az éppen hasító ágazatoktól.

Mindenesetre vannak számok és határok, amelyek minden korban egy magasabb szintet, más kategóriát képviselnek. Ilyennek gondoljuk az egymillió forint feletti négyzetméterárat a használt ingatlanok esetében.

Megnéztük, milyen otthonokat kínálnak ebben az ársávban most Budapesten. Aligha meglepő, hogy a kritériumnak megfelelő lakások szinte kivétel nélkül a belváros nemzetközi szinten is ismert, patinás utcáiban, illetve terei közelében fekszenek…

Nézzünk néhány igazán ínycsiklandó ajánlatot!

orokmecses.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Batthyány-örökmécsesnél, kívül-belül felújított és liftes házban található ez a 126 négyzetméteres lakás 132 millió forintos irányáron.

orokmecses1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Hatalmas, napfényes terek, faragott márvány kandalló, a szobákban intarziás parketta kápráztat.

orokmecses2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Kivételes lakás.

Századfordulós műemlékházban, a Szent István Bazilika mellett eladó 109 millió forintért egy 104 négyzetméteres, legfelső emeleti csendes, világos, nappali + 3 különnyíló szobás lakás.

bazilika.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Váci utca szomszédságában fekszik ez a 156 négyzetméteres álomszép, esztétikailag és gépészetileg egyaránt precízen megálmodott lakás, amit 158 millió forintért hirdetnek.

vaciu.jpgKattints a képre még több fotóért!

Egyszerűen csak díjnyertes kivitelezők álomlakásaként aposztrofálják ezt a Banknegyed mellett, a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő, magas színvonalon felújított, 105 négyzetméteres, erkélyes lakást, amely Airbnb-re és hosszú távú kiadásra, de természetesen saját használatra is ideális. Közelben a Deák Ferenc tér, a Toldi mozi és a Hold utcai piac is.

bajcsy_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Úgyhogy egymillió felett is bőven akad választék…

Nyerjen Philips termékeket!(x)

Címkék: budapest luxus eladó panoráma eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Budapest luxuslakás otthontérkép