Lakásorgia: a hét legszebb lakásai
2017.10.13. 07:55 I Stickytree

Lakásorgia: a hét legszebb lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Hófehér luxus Vízivárosban

Az I. kerületben találjuk ezt a 130 m2-es, 2+1 szobás felújított lakást. Az ingatlant egy belga-magyar tervezőpáros alkotta újra, az eredmény pedig igazán figyelemre méltó. A lakáshoz tartozik egy 12 m2-es terasz, ahonnan a leírás alapján 200 fokos panoráma tárulhat majd az új tulajdonos elé. A nettó 100 m2-es luxus ingatlanért nem mindennapi árat kérnek a hirdetők, 198 millió forintot kell fizetnie majd annak, aki birtokba akarja venni.

1_2.jpeg

Minőségi élettér a Ferencvárosban

Szépen felújított, ízlésesen berendezett lakás várja új tulajdonosait a IX. kerületben. A 4. emeleti ingatlan egy liftes társasházban található közel az Üllői úthoz. A lakáshoz erkély is tartozik, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre. A 93 m2-es, 3 szobás ingatlan 49,9 milliós áron került meghirdetésre.

2_41.jpg

 

Panormámás családi ház Budafokon

Gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házat találtunk Budapest XXII. kerületében. Az ízléses ingatlan 2224 m2-es telkén egy szuper mendece kapott helyet. A kert vízellátottságáról egy öntözőrendszer gondoskodik. A belső 4 szintes, liftes háznak megkérik az árat, közel 395 millió forintért árulják.

3_40.jpg

XII. kerületi lakás szaunával

A XII. kerület egyik legjobb részén, a Svábhegyen találjuk ezt a 106 m2-es, 2 szobás villalakást. Az ingatlanhoz 2 terasz tartozik, sőt a lakók kényelmét tovább fokozza, hogy a lakásba beépítésre került egy saját szauna is. A hirdetés szerint az ingatlan 78 millió forintba kerül.

4_41.jpg

 

2+1 szobás lakás a IX. kerületben

Egy nagypolgári társasház 1. emeletén helyezkedik el ez a 48 m2-es, 2+1 szobás, csodásan felújított lakás. Az ingatlan a Ferenc körúton található, így közelkedés szempontjából tökéletes helyen van, rövid- és hosszútávú kiadásra egyaránt ideális. A lakás 33 millió Ft-ba kerül, ami tartalmazza a gépesített konyha árát is.

5_27.jpg

 

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!