Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai
2017.09.30. 13:23 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Egy szobás lakás a VIII. kerületben

A VIII. kerületben a Kis fuvaros utcában eladó egy felújított, 1 szobás, 27 m2-es lakás. A leírás alapján az ingatlan kiváló befektetési lehetőségnek tűnik, jelenleg Airbnb-re van kiadva, és 15%-os hozam is elérhető. Ezt azért ne vegyük készpénznek, de mindenképp érdemes számításba venni a lakást azoknak, akik 15 millió forintot szeretnének befektetni.

1_49.jpg

Otthonos tetőtéri lakás Zuglóban

A XIV. kerületi lakás a Bolgárkertész utcában található. Az ingatlanban 3 szoba található, bruttó 105 m2, nettóban viszont csak 67 m2. A hirdetésben szereplő 360 ezer forintos négyzetméterár természetesen a bruttó értékre vonatkozik. A képek alapján a lakás nagyon világos és letisztult, összességében úgy is jó vételnek tűnik, hogy a 4. emeleten található, és nincs az épületben lift.

2_40.jpg

4 szobás lakás a XIV. kerületben

Zuglóban, az Istvánmező utcában eladó egy 93 m2-es, 4 szobás lakás. A magasföldszinti ingatlan jó állapotban van, mi tőbb jó áron is kínálják eladásra. A hirdetési ára 37,9 millió forint, ami azt jelenti, hogy négyzetméterenként mindössze 407 ezer Ft-ba kerül. 

3_39.jpg

Újszerű lakás a Velezda lakóparkban

79 m2-es, 2,5 szobás, újszerű lakást kínálnak eladásra a XI. kerületben, az Alíz utcában. A társasház 2009-ben épült és maga a lakás az első emeleten található. Az ingatlanhoz tartozik egy szuper 18 m2-es terasz is. A 47,9 millió forintos hirdetési ár első blikkre nem tűnik elrugaszkodottnak, ez 606 ezer forintot jelent négyzetméterenként.

4_40.jpg 

Családi ház Taliándörögdön

Ha elbújnál a világ elől, akkor ezt az ingatlant neked találták ki. A családi házat 2003-ban építették és a kevesebb mint 1000 főt számláló településen, Taliándörögdön találjuk. A község a Tapolcai járásban, a Balatontól nem messze helyezkedik el, és a Művészetek Völgye, kulturális fesztiválról lehet ismerős. A ház egy több mint 5000 m2-es telekre épült, ahol többek között egy kerti tó is található. A ház hirdetési ára 50 millió Ft.

5_26.jpg

 

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!