Csodás családi házak Zalaegerszegen
2017.09.27. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Csodás családi házak Zalaegerszegen

A válság elmúltával szépen növekedésnek indultak az árak a zalaegerszegi ingatlanpiacon is, hál’istennek a bűnözési mutatók viszont lefelé vették az irányt. Válogattunk pár jó minőségű, igazán barátságos családi házat a 30 millió forint fölötti árkategóriából.

Nem igazán van rettegnivalója a zalaegerszegi lakosoknak: az Otthontérkép bűntérképe szerint a városban tavaly egész évben összesen 866 bűneset – gépjárművekkel kapcsolatos, személy elleni, illetve egyéb cselekmény – történt.

Ez 4,5 százalékkal kevesebb, mint amennyit a rendőrség 2015-ben regisztrált. A zalai megyeszékhely így egyébként országosan az alacsony egy főre eső bűnözéssel büszkélkedő települések kategóriájába tartozik.

Ami az árakat illeti, tavaly négyzetméterenként átlagosan 196 ezer forintért kínálták az ingatlanokat, míg 2015-ben 170 ezerért, egy évvel korábban pedig 157 ezerért. Az értékesítési ár a legfrissebb, szintén az Otthontérképen elérhető adatbázis szerint 114 ezer forint volt 2015-ben. Pontosan ugyanannyi, mint egy évvel korábban.

Válogattunk pár jó minőségű, igazán barátságos családi házat a 30 millió forint fölötti árkategóriából.

ikerhaz1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez a 700 négyzetméteres telken fekvő 290 négyzetméteres ikerház autóval mindössze 10 percnyi távolságra van a zalaegerszegi Aquacity élmény- és termálfürdőtől. Mivel zsákutcában található, igazán csendes, a nappaliból nyíló terasz pedig igazán kényelmessé és természet közelivé teszi a mindennapokat. Az extrák között ott a riasztórendszer, a padlófűtés, a cserépkályha, a parkosított kert és egy saját tó is. A ház irányára 30 millió forint.

Ugyanezért az árért kínálják kitűnő állapotú, öt szobás társát, ami 270 négyzetméteres, panorámás és duplakomfortos. Mivel két külön bejáratú lakásra – egy 90 és egy 100 négyzetméteresre – bontható, két generációnak vagy céges telephelynek is ideális.

ketgeneracios.jpgKattints a képre még több fotóért!

Zalaegerszeg egyik legfelkapottabb és legnépszerűbb részén, a Csendes utcában keresi új gazdáját ez a 150 négyzetméteres, 2011-ben épült csodaszép ház.

csendes_u1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az Andráshida utcában pedig 3 szintes, kandallóval is rendelkező otthon eladó 43,5 millió forintért.

andrashida_utca2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Garázs, „dühöngő”, 2 nappali, 2 konyha, 2 étkező, 5 szoba, 2 fürdőszoba, gardrób és kamra szolgálja majd az ideköltözők kényelmét. Az ingatlanhoz egy 110 négyzetméteres melléképület is tartozik.

andrashida_utca3.jpgKattints a képre még több fotóért!

Aki a nagyobb telek híve, annak érdemes megnézni ezt a 2400 négyzetméteres kertben található prémium minőségű anyagokból épített, igazán káprázatos házat is, amelyet 46,5 millió forintért kínálnak.

Címkék: bűnözés eladó vidék családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Zalaegerszeg otthontérkép Zalaegerszeg eladó családi házak