Aranyhegy – arany élet
Eladó/kiadó
2017.09.21. 06:00 I TothGeza78

Aranyhegy – arany élet

Csak most kezdik felfedezni ezt a Római Strandfürdő feletti területen, az Aranyhegyen lévő új lakóövezetet, ahol rövidesen elképesztően színvonalas ikerházak is épülnek.

Még egyelőre kevesen fedezték fel az Aranyhegyet, ezt a szép kilátással bíró óbudai gyöngyszemet. Bár a népszerű Testvérhegy talán közelebb van a városhoz pár lépéssel, ugyanakkor valamivel szelesebb és kevéssé ideális fekvésű, mint az Aranyhegy. Ez utóbbi sokáig egy kellemes üdülőterület volt az Óbudát kedvelők körében, így ez a valódi zöld környezetet kínáló terület csak most kezdett valójában beépülni. Ennek köszönhetően folyamatosan növekszik a nívós, magas színvonalú lakóépületek száma.

Azok, akik új építésű környezetben szeretnének minőségi családi házat, egyre több ajánlat közül választhatnak. A Green Home ingatlanfejlesztő csoport új projektje keretében épít négy darab, minden szempontból korszerű ikerházat a Jeles utcában. A lakóingatlanokkal Villa Aranyhegy néven. találkozhatnak az új otthont keresők.

aranyhegy_jeles_utca1.png

Annak, aki egy nagyobb környékbeli társasházi lakásból szeretne továbblépni egy valódi kerttel rendelkező, elegáns és modern családi ház irányába, kiváló lehetőséget jelentenek az efféle lakóházak. Ezekre a 10+10 milliós CSOK is minden további nélkül felvehető, és az esetleg szükséges pótlólagos hitelezés is könnyen megoldható.

Egy két- vagy háromgyerekes család manapság a környéken igen nagy értékű lakásban lakik, arrafelé ugyanis egy ekkora családnak általában 30-50 millió forintot is könnyen megér meglévő otthona. Három gyerek esetén ehhez ugyebár plusz 10 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás és további 10 milliós, szuper-kedvezményes támogatott hitel is jár.

Az eladott lakás és az említett támogatások mellé elég lehet egy további kis megtakarítás, illetve hitel, és máris elérhetővé válik egy aranyhegyi ikerház, amely lehet akár a szemet gyönyörködtető Villa Aranyhegy projekt egyik épülete.

aranyhegy_villa.png

Innen, az Aranyhegyről ráadásul gyönyörű panoráma tárul elénk a házak erkélyeiről, teraszairól, amelyet a belsőbb budai részeken ebben az árkategóriában nem élvezhetünk, legfeljebb kisebb lakások esetén. Ám semmiképpen sem 500 négyzetméteres kerttel rendelkező, saját, tágas ikerházunkból.

A házak alapterülete 130-180 négyzetméter között lesz, és ellentétben a társasházakkal, a kerten sem kell osztoznunk másokkal. Arról nem is szólva, hogy a villapark mindössze hat házból áll majd, tehát valódi kertvárosias hangulatot kapunk, miközben a mind a fontos és színvonalas intézmények, mind a bevásárlási lehetőségek egy karnyújtásnyira lesznek.

Címkék: exkluzív lakás panoráma zöldövezet eladó ingatlanok újépítésű lakás kiadó lakások Budapest eladó lakások otthontérkép Aranyhegy eladó/kiadó kiadó budapesti lakások Budapest III kerület eladó budapesti lakások eladó budapesti ingatlanok Budapest Óbuda Aranyhegyi újépítésű lakások Aranyhegyi lakások Villa Aranyhegy