Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.09.08. 06:00 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

V. kerületi lakás az Országház közelében

A Stollár Béla utcában eladó egy 3 szobás, 65 m2-es csodásan felújított lakás. Az ingatlan újszerű állapotban van és egy 20 lakásos társasház magasföldszintjén található. A lakás ára 52,9 millió forint, ami 814 ezer Ft/m2 ez szinte teljesen megegyzik a környék átlagos kínálati árával.

k1.jpg

2+1 szobás lakás Kelenföldön

Teljesen felújított lakás kínál eladásra a hirdető a XI. kerületben. A félemelen található ingatlan annak ellenére, hogy mindössze 50 m2-es, 2+1 szoba található benne. A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es saját használatú pince, illetve egy zárt autóbeálló. Jelenleg 31,9 millió forintért vásárolható meg, ami 638 000 Ft/m2, ami jóval magasabb az átlagárnál, viszont a vételár részét képezi az összes felsorolt extra, sőt az összes bútor is. 

k2.jpg

 

XII. kerületi 3 szobás lakás

Kertkapcsolatos ingatlan eladó a Városmajor park szomszédságában. A 83 m2-es, 3 szobás lakás 55 millió forintba kerül, ami 663 ezer Ft/m2. Ebben az árban az előző lakáshoz hasonlóan az összes bútor benne van. Májusban a tetőtér értékesítését a lakóközösség megszavazta, ami anyagilag lehetővé teszi a ház teljeskörű felújítását.

k3.jpg

 

Egy szobás garzon a Keletinél

A tulajdonostól eladó egy 28 m2-es, 1 szobás kis lakás a VII. kerületben, a Keleti pályaudvar közelében. A 3. emeleti napfényes ingatlan nem olcsó, 20,5 millió Ft, ami 732 ezer Ft/m2, ugyanakkor rövid távú kiadással jó befektetés is lehet. A lakás további előnye, hogy a közös költség és a rezsi átlagos költsége is nagyon alacsony.

k4.jpg

 

5 szobás luxus ingatlan Pesthidegkúton

Eladó Budán egy 151 m2-es, 3 szintes, nappali + 4 hálóval és két fürdővel rendelkező, újszerű ingatlan. A házhoz saját udvar és két önálló garázs is tartozik. A pesthidegkúti ingatlan minden helyisége jó minőségű burkolóanyagokkal van fedve, és az összes helyiség klimatizált. Mindezért 72 milliót kell majd fizetnie annak, aki szeretne beköltözni.

k5.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!