A Dunakanyar kapujában
ELADÓ/KIADÓ
2017.08.27. 06:00 I TothGeza78

A Dunakanyar kapujában

A Dunakanyar közelebb van Pesthez, mint gondolná. Autóval vagy vonattal kevesebb, mint egy óra alatt beérhetünk Budapestre, a 10-20 percre lévő Vácról nem is szólva. Megnézzük, hogy akinek nem telik Vácott takaros házra vagy lakásra, az északabbra milyen ajánlatokkal találkozhat, ha lakhatási céllal keres.

Sokak szerint, Közép-Magyarország legszebb városa, Vác, a Dunakanyar keleti kapuja. Azonban igen magas ingatlanárakkal adja a reménybeli vásárlók tudtára, hogy ez igazán jó hely. Nem csak nyáron kellemes ez a kisváros, hanem télen is, színes program kavalkád teszi élhetővé és szerethetővé ezt a kis ékszerdobozt. Ugyanakkor akinek limitáltak az anyagi erőforrásai, mégis közel szeretne lakni Váchoz és/vagy a fővároshoz, annak a Dunakanyar településeinek irányába kell nézelődnie.

Nem utolsó szempont a vasúti összeköttetés, hiszen Szobig ütemes menetrend szerint járnak a modern, légkondicionált elővárosi szerelvények. Ezek kevesebb, mint egy óra alatt a Nyugati pályaudvarra suhannak utasaikkal. Nyilvánvalóan Váctól délre, Sződligeten, Gödön vagy Dunakeszin érdemes keresgélnie annak, aki megteheti, ám ha önálló házat szeretne, de csak 10-15 millió forintot tud rászánni, annak inkább Verőce, Nagymaros, Kismaros és Zebegény irányába kell jó vételt vadásznia.

Nagymaroson dunai panorámás, 80 nm alapterületű téliesített nyaraló 12 millió forintért keresi a gazdáját. A ház jó állapotú, téglából épült és kandallóval is rendelkezik.

nagymaros_teliesitett_haz.png

Szobon a legolcsóbb ajánlat egy felújítandó sorházi lakás, amely 45 nm-es, 2+1 szobás. Ugyanakkor ez a lakás közel esik Szob központjához és kis kerttel is rendelkezik. 10 millió forintba kerül.

szob_sorhazi_lakas.png

Verőcén nagyon olcsón, elsősorban nyaralókat hirdetnek, amelyek nyaralóövezetben vagy zárt kerten találhatóak. A legolcsóbb lakható családi házat belterületen, aszfaltozott utcában találtuk 9,3 millió forintért. 50 nm alapterületű, 2+2 szobás és további ráfordításokat is igényel. Ugyanakkor a kőház alatt pince is található.

veroce_kicsi_haz.png

Címkék: vidék panoráma családi ház zöldövezet Dunakanyar Nagymaros Verőce Pest megye Szob otthontérkép vidéki romantika eladó/kiadó dunai panoráma dunai kilátás eladó családi házak kiadó családi házak felújított családi házak felújítandó családi házak vidéki családi házak vidéki lakások Pest megyei ingatlanok Dunakanyar eladó családi házak Dunakanyar családi ház Nagymaros családi ház Verőce családi ház Szob családi ház