Vegyen féláron panorámás családi házat a Pilisben!
Eladó/Kiadó
2017.08.25. 06:00 I heveis

Vegyen féláron panorámás családi házat a Pilisben!

A Pilis már régóta kedvelt célpontja a Budapestről kiszabadulni vágyóknak. Az itt található települések nemcsak könnyedén megközelíthetőek a fővárosól, hanem az érintetlen természet nosztalgiáját is magukban hordozzák...

index1.jpg

Itt nézheti meg a házról szóló videót!

Pilisjászfalu sokak számára ismeretlenül csenghet, hiszen nemis olyan régen még Piliscsaba része volt. Ebben rejlik egyik nagy előnye is, hiszen itt még megfizethető ingatlanárakon vásárolhatunk csodálatos, panorámás családi házat.

index2.jpgMegnézem!

Ebben a két telekhatáron fekvő családi házban szuper lehetőségek rejenek, ha valaki szeretne elszakadni a fővárostól. A ház hasznos területét tekintve ugyan 340 m2, de a tetőtérrel, az erkéllyel, a terasszal együtt majdnemhogy a duplája, 530 m2 áll rendelkezésre. Mivel a két külön bejárattal rendelkezik, ezért akár több generáció együttélését is lehetővé teszi. A felső szinten akár két teljesen különálló lakás is kialakítható.

index4.jpgMegnézem!

A legideálisab  választás azoknak, akik szeretik a természet közelségét, hiszen a Pilis erdejei itt kezdődnek, de mégis könnyedén szeretnének bejutni a belvárosba. Összehasonlítva a fővárossal, a közbiztonsága páratlan. A Nyugati pályaudvarra érkező vonat megállója sétatávolságra van, melynek korszerűsítése jelenleg is zajlik, így a jövőben még az 50 perces út is rövidül. Autóval a 10-es úton keresztül érhető el a település.

index3.jpgMegnézem!

Aki befektetési célzattal keres ingatlant, szuper választás lehet ez a ház, hiszen nem sokat kell alakítani ahhoz, hogy egy hangulatos panziót varázsoljon belőle. A belső kialakítás miatt különálló “apartmanokként” és és egybenyitott közös helyiségekként is működhetnek az egyes lakrészek. A házat körbevevő félig fás, félig gyümölcsös területből pihenőhelyet, minta gazdaságot lehet kialakítani, ami jó alapot kínál a falusi turizmusnak. A közelben még lovarda is található, így az erdőjáráson túl még ez is bővítheti a programok tárházát.

index5.jpgMegnézem!

Címkék: négyzetméter eladó/kiadó Piliscsaba családi házak pilisjaszfalu csaladi haz