Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.08.23. 14:06 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Elképesztő mediterrán luxus Solymáron

Csodás 4+1 szobás, 268 m2-es hatalmas ház, 37 m2-es teraszal 1212 m2-es telken eladó Solymáron. Az ingatlanhoz tartozik egy szuper medence, a lakásban pedig hidromasszázskád biztosítja a felfrissülést. A panorámás házért közel 160 millió Ft-ot kell majd fizetni az új tulajdonosnak.

s1_1.jpg

 

2 erkélyes gyönyörű lakás a XIII. kerületben

Igazi gyöngyszemre bukkantunk a Kresz Géza utcában. Ezt a 2 szobás, 72 m2-es lakást Fónagy Dóra belsőépítész tervei tervezte, és az eredmény igazán megsüvegelendő. A modern, letisztult, ugyanakkor otthonos lakásért 47,9 millió forintot kér a hirdető.

s2_1.jpg

 

Újszerű lakás hatalmas terasszal

4 lakásos társasházban találjuk ezt az 55 m2-es, 2 szobás újszerű állapotban lévő lakást, ami a Madárhegy közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlanhoz tartozik egy 35 m2-es terasz, illetve egy beállóhely is a garázsban, a vételár mindösszesen 44,9 millió forint.

s3_1.jpg

 

3 szobás luxuslakás a Körúton

Igazán ízlésesre sikeredett ennek a 3 szobás, 112 m2-es IX. kerületi lakásnak a felújítása. Az ingatlan lokáció szempontjából kiválónak mondható, hiszen karnyújtásra találjuk a 4-6-os villamos megállóit. A hirdetési ár 93,85 millió Ft.

s4_1.jpg

 

2006-ban átadott modern lakás a XI. kerületben

A XI. kerület központi részén találjuk ezt a 75 m2-es, 3 szobás otthonos lakást, amihez 16 m2-es terasz is tartozik. A házhoz tarozik egy privát játszótér is, amit csak a házban lakó gyermekek használhatnak, így családosoknak is kiváló választás lehet. Az ingatlan ára a hirdetés szerint 62 millió Ft.

s5_2.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küld el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!