Gyönyörű családi házak Debrecenben
2017.08.15. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Gyönyörű családi házak Debrecenben

Csodás, minden igényt kielégítő családi házakat lehet venni 60-70 millió forint közötti összegből Debrecenben – derül ki az Otthontérkép kínálatát böngészve. A városban ráadásul a bűnözési mutatók is egyre javulnak.

Pezsgő kulturális és tudományos élet, év közben egyetemisták, nyáron turisták ezrei. Debrecen nem csak izgalmas, de szép, és – az Otthontérkép statisztikái szerint – egyre biztonságosabb város is. Tavaly több mint 7 százalékkal csökkent a bűnesetek száma a Hajdú-bihari megyeszékhelyen.

pinterest_16.jpg

Évente Virágkarnevál is színesíti a város életét. Forrás: Pinterest

Ami pedig az ingatlankínálatot illeti, 60 és 70 millió forint között gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házakat lehet venni.Összehasonlításképpen: 2015-ben a kínálati ár négyzetméterenként szintén az Otthontérképen fellelhető adatok szerint 261 ezer forint volt, ami tavaly már 286 ezerre emelkedett. Az értékesítési ár tavalyelőtt 201 ezer forint volt, 2016-os végleges adatok még nincsenek.

Tehát, visszatérve a házakhoz: ez a 4+1 szobás, 190 négyzetméteres ingatlan vízforgatós, feszített víztükrű medencével, közel 1200 négyzetméteren elterülő parkosított kerttel és duplagarázzsal 63,9 millió forintba kerül.

medences.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Nagyerdő egyik csendes utcájában keresi új tulajdonosát 69,9 millió forintos irányáron ez a 210 négyzetméteres, az extrái között csobogóval, kerti tóval is büszkélkedő sorház.

csobogo.jpgKattints a képre még több fotóért!

Hatvan négyzetméteres galériás nappalival, dupla fürdőszobával, 4 gardróbos hálószobával kínálják szintén a Nagyerdőben található Komlóssy úton ezt a 200 négyzetméteres családi házat 62 millió forintért. 

komlossy.jpgKattints a képre még több fotóért!

Összességében: egyáltalán nincs nehéz dolga annak, aki most szeretne Debrecenbe költözni, és jó minőségű, igényes, tágas családi házat keres.

Címkék: eladó vidék családi ház négyzetméter Debrecen Nagyerdő otthontérkép