40 millióval az agglomerációban - 2. rész
2017.08.14. 12:51 I krakla

40 millióval az agglomerációban - 2. rész

Az agglomeráció rendkívül népszerű célpontja a fővárosban élő, költözés előtt álló családosoknak. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy körbenézünk Budapest környékén, milyen családi, iker-, vagy sorházi ingatlant tud venni az ember 40 millió forintért. 

Két héttel ezelőtti válogatásunkban 5 ingatlant mutattunk be, 5 különböző településről (Szentendre, Pomáz, Nagykovácsi, Fót, Szigetszentmiklós). Tervünk az volt, hogy olyan házakat keresünk, melyekben egy 2-3 gyerekes család kényelmesen elfér és az ingatlan felújításával nem kell pluszban bíbelődniük. Ezekkel a paraméterekkel viszont inkább csak 40-45 millió közötti ingatlanokat találtunk, például itt, ezért most igyekeztünk inkább 40 millió alatti házakat összeválogatni. Maradjunk annyiban, hogy ez félig sikerült is.

Remek lehetőség Veresegyházon
Ezt a sorházi ingatlant azoknak ajánljuk, akik a CSOK 10+10 segítségével szeretnének lakást venni! A 2014-ben épült lakás remek állapotban van, sőt a jelenlegi tulajdonosok, akár még vissza is bérelnék 1-1,5 évig. Az ingatlan egyébként, 82 nm-es, kétszintes, 1+3 szobás, mindez 28,9 millió forintért!veresegyhaza.jpg

Újszerű családi ház Őrbottyánon
Mindjárt Veresegyház mellett található Őrbottyán, egy kicsit több, mint 7000 fős település, ami Budapesttől 30 km-re, észak-keletre található. Itt egy 120 nm-es, kétszintes családi házra bukkantunk, aminek három terasza is van, közülük kettőről a szomszédos horgásztóra nyílik kilátás. A 2006-ban épült ingatlan 4 szobás és szintén 28,9 millió forintba kerül.orbottyan.jpg

Mesés ikerház fél Dunakesziről
Dunakeszin, a Toldi-Dombliget lakóparkban eladó egy világos, modern egyszintes ikerház fél! A 103 nm-es, 3+1 szobás lakás remek állapotban van, de ennek meg is van az ára, ugyanis akinek erre az ingatlanra fáj a foga, annak 44,9 millió forintot kell letennie az asztalra!

dunakeszi_2.jpg

Otthonos sorházi lakás Gyömrőről
Gyömrő központjához közel eladó egy 3+2 szobás, 95 nm-es 2000-ben épült sorházi lakás. Gyömrő egyébként kiváló választás azoknak, akik a fővárosban dolgoznak és nem akarnak órákat tölteni az utazással, ugyanis a településről a vonat 33 perc alatt a Keletiben van! A lakás ára 29,5 millió forint.

gyomro.jpg

Hangulatos családi ház Biatorbágyon
Délen maradva, de végleg elhagyva a Duna baloldalát Biatorbágyon van a következő megállónk. 42 millióért egy gyönyörű, 5 szobás családi házat találtunk, amit meghatároznak a lekerekített formák. A  kertben pedig évtizedes díszfák, termő gyümölcsfák, gondozott virágoskert és egy kis tó csábít pihenésre!

biatorbagy_2.jpg

Hatalmas családi ház Érdről
Óriási, 210 nm-es családi ház eladó Érd közkedvelt részén a Postástelepen! A ház 3. szintje, beépíthető (70 nm), így akár több generáció is kényelmesen együtt tud élni! Az ingatlan ára 41,9 millió forint!
erd.jpg

Tanulság: aki 30 és 40 millió közötti házra vágyik Fót, Dunakeszi, Veresegyháza magasságában keresgéljen, vagy lent délen, Gyömrőn és Szigetszentmiklóson. Az imént említett települések mellett szól még, hogy egész sok új építésű, épülő házat is találtunk, ami kifejezetten jó azoknak, akik CSOK 10+10 segítségével szeretnének új otthonra találni.

Címkék: agglomeráció CSOK eladó házak Gyömrő eladó házak Veresegyház eladó házak Dunakeszi eladó házak Fót eladó házak Szigetszentmiklós eladó családi házak Érd eladó házak Őrbottyán