Brutálisan javult a közbiztonság Miskolcon
2017.08.02. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Brutálisan javult a közbiztonság Miskolcon

Megdöbbentő mértékben, 16,8 százalékkal csökkent a bűnesetek száma tavaly Miskolcon – olvasható le az Otthontérképen elérhető bűnözési statisztikákból. A városban most nem sok eladó házat találtunk 60 millió forint fölött, de ez valószínűleg változni fog.

Megdöbbentő mértékben, 16,8 százalékkal csökkent a bűnesetek száma tavaly Miskolcon – olvasható le az Otthontérképen elérhető bűnözési statisztikákból.

pinterest_8.jpg

Miskolc most szép és békés. Forrás: Pinterest

2016-ban összesen 254 lakásbetörés, 95 gépjárművel kapcsolatos bűneset és 566 személy elleni cselekmény történt. Ugyanezek a számok 2015-ben még így alakultak: lakásbetörés 269 darab, gépjárműlopás és -feltörés 85 darab, személy elleni bűncselekmény 694 darab.

Javulóban van a városi infrastruktúra. A napokban - egymilliárd forintos támogatást felhasználva - kilenc út, illetve útszakasz és egy híd felújítása, valamint két új út építése kezdődött el. A munkálatok idején általában egy-két napos félpályás, 300-500 méteres útlezárásokra kell számítani. Az autóbusz-közlekedés, ideiglenes megállóhelyek kijelölésével, egyetlen utcán sem szünetel.

Az átlagos értékesítési ár a városban az Otthontérképen elérhető legutóbbi, a 2015-ös évre vonatkozó statisztikák szerint 93 ezer forint volt négyzetméterenként. Ez a biztonság javulásával minden bizonnyal fokozatosan emelkedni fog, erre utalnak a kínálati árak is.

Miskolcon 2016-ban összesen

  • 254 lakásbetörés,
  • 95 gépjárművel kapcsolatos bűneset és
  • 566 személy elleni cselekmény történt.

Megnéztük, mit találunk 60 millió forint fölött ebben a városban. A lista nem túlságosan hosszú, ám ami van, az gyönyörű!

Mint például ez az alig tíz éve épült, pihenőszobával, konditeremmel, szaunával is rendelkező 325 négyzetméteres, rendkívül ízlésesen kialakított ingatlan a kiliáni városrészben.

kilian.jpgKattints a képre még több fotóért!

Vagy ez az egyedi tervek alapján épült 304 négyzetméteres, 85 millió forintért kínált 6 szobás családi ház.

luxus1_1.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

Címkék: bűnözés exkluzív luxus eladó ház Miskolc luxuslakás otthontérkép