Mesés házak a III. kerületben
2017.08.01. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Mesés házak a III. kerületben

Nehéz abbahagyni a böngészést a III. kerület eladó családi házai között, annyi a gyönyörű belső dizájnnal és vonzó extrákkal – például saját temperált borospincével – felszerelt ingatlan. Óbuda-Békásmegyeren egyébként több mint 15 százalékkal csökkent tavaly a bűnesetek száma, a négyzetméterár pedig 463 ezer forint volt.

Csaknem 16 százalékkal csökkent a bűnesetek száma a III. kerületben, Óbuda-Békásmegyeren tavaly a 2015-ös adatokhoz képest. A városrészben 2016-ban összesen 2153 lakásbetörés, autólopás, -feltörés, személy elleni és más bűncselekmény történt, míg egy évvel korábban még 2553 darab – derül ki az Otthontérkép bűntérképét böngészve.

A betörések száma mindössze 135 volt, amivel a III. kerület országos viszonylatban is a mérsékelten fertőzött környékek közé tartozik.

Gépjárműveket 174 alkalommal ért inzultus. Elnézve ezt a biztonságot nem csoda, hogy egyre többen keresgélnek az óbudai eladó lakások, házak között.

Itt van például ez a testvérhegyi különlegesség 240 négyzetméteren, 199 millió forintos irányáron – temperált borospincével, 5X10 méteres, a nappalival összekötött medencével, szobánként két öltözővel, 3 autó befogadására alkalmas garázzsal, mosókonyhával.

testverhegy.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ugyanebben az árkategóriában – csak 185 millió forintért –, ugyanúgy a Testvérhegyen eladó ez az 5 szobás luxus minőségű, a budai hegyekre panorámás családi ház, hadd ne mondjuk: villa. Szauna, jakuzzi, konditerem, öltöző, háztartási helyiség, tárolók és egy nagy pihenőtér – ez csak a pinceszint…

testverhegymasikbarpultosjooo.jpgKattints a képre még több fotóért!

Óbuda-Békásmegyeren egyébként tavaly a kínálati ár 463 ezer forint volt négyzetméterenként. Ez az adat nyilván jelentős különbségeket fed el, ugyanakkor jó alap a szomszédos környékekkel való összehasonlításra:

  • a II. kerületben 2016-ban 613 ezer forint volt az átlag kínálati ár,
  • Ürömön 308 ezer forint,
  • Budakalászon 296 ezer forint,
  • a Duna túlpartján, Újpesten 348 ezer forint,
  • a XIII. kerületben pedig 521 ezer forint.

Csaknem fillérre pontosan a tavalyi kínálati négyzetméterárban találtuk ezt az azonnal költözhető több mint 330 négyzetméteres családi házat a Mátyáshegyi közben. A zsákutcában elhelyezkedő ingatlan több összeköltözni vágyó generáció számára vagy szállodának, orvosi rendelőnek is ideális. Irányára jelenleg 159 millió forint.

95os_zsakutca_haz.jpgKattints a képre még több fotóért!

Nehéz abbahagyni a válogatást ezen a környéken, rengeteg a szebbnél szebb ház. Ezt az EuroCenter fölötti 300 négyzetméteres ikerház-felet 129 millió forintért kínálják. Egyszerűen gyönyörű a belső dizájn, az extrák szinte végeláthatatlan listáját pedig egy saját borospince is gazdagítja.

eurocenter_folott.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: biztonság bűnözés exkluzív luxus panoráma eladó ház eladó ingatlan négyzetméter Budapest otthontérkép